Απολύσεις και πάλι στον ΑΝΤ1

κυριακουΞαφνικές καλοκαιρινές απολύσεις στον ΑΝΤ1! Για μι ακόμη φορά το κανάλι του Αμαρουσίου που επαίρεται για τις “διεθνείς” επενδύσεις του, προχώρησε σε απολύσεις τεχνικών. 4 εργαζόμενους απέλυσε σήμερα και απαντά στις αντιδράσεις των σωματείων με το επιχείρημα πως απλώς καταργήθηκαν οι θέσεις εργασίας! Οι ενώσεις κήρυξαν στάση εργασίας για σήμερα, με αποτελέσμα να μην βγει το δελτίο ειδήσεων του καναλιού στις 8.00 μ.μ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ΑΝΤ1 απολύει κόσμο μέσα στο Καλοκαίρι. Πριν τρία χρόνια ακριβώς το κανάλι είχε προχωρήσει σε μεγάλη εκκαθάριση, απολύοντας τουλάχιστον 30 τεχνικούς.

Το επιχειρηματικό μενού της διοίκησης ΑΝΤ1 έχει κι αυτή τη φορά περικοπές. Περικοπές και απολύσεις. Οι 4 απολύθηκαν ως αρχή για να αποδεχθούν οι υπόλοιποι τις νέες περικοπές στο κανάλι. Το οποίο δηλώνει πως θέλει να επιστρέψει στις πρώτες θέσεις τηλεθέασης! Και έχει κάνει πρόταση να εξαγοράσει τη Forthnet!

Οι συνδικαλιστικές ενώσεις μιλάνε για απεργιακές κινητοποιήσεις και μένει να δούμε αν τελικά οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν και αύριο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *