Αξιότιμε κ. Γεροπετρίτη, ευπρόσδεκτο το άδεισμα Πέτσα αλλά…

Από τη Δέσποινα Κουτσούμπα στη σελίδα της στο face book

 Γεραπετρίτης στη Βουλή: «Είναι αυτονόητο ότι τα ποσά που δόθηκαν και που ήταν εξαιρετικά αναγκαία και κρίσιμα για την παρακίνηση των πολιτών να μείνουν στο σπίτι για λόγους ασφάλειας της δημόσιας υγείας, θα δοθούν άμεσα στη δημοσιότητα. Η χρονική υστέρηση που υπήρξε ως προς τη δημοσιοποίησή τους οφείλεται στο γεγονός ότι γίνεται επεξεργασία από το υπουργείο Οικονομικών όλων των εκταμιεύσεων και, μόλις ολοκληρωθεί, θα υπάρξει άμεσα ανακοίνωση»

Αξιότιμε νομικέ κύριε Γεραπετρίτη, από τότε που αναλάβατε να καλύπτετε τα πεπραγμένα (λέγε με : πατάτες) της κυβέρνησης Μητσοτάκη, έχετε ξεχάσει και τα λίγα νομικά που ξέρετε. Ευπρόσδεκτο το άδειασμα του Πέτσα, αλλά χρειάζεται να θυμίσω ότι αν οι πληρωμές έχουν γίνει από το ΥΠΟΙΟ θα πρεπε να είναι ήδη στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ (υποχρεωτικό γαρ…). Θυμίζω ότι αναθέσατε (με το αζημίωτο) σε μια εταιρεία, την Initiative, να κάνει το μοίρασμα των χρημάτων της καμπάνιας (φαντάζομαι ακριβώς για να μην πάρει την ευθύνη το Υπουργείο Οικονομικών και να αποφύγετε την ΔΙΑΥΓΕΙΑ).

Αν έχει μεταφερθεί σωστά, αυτό που λέτε δεν στέκει γιατί: -Είτε εσείς μεταφέρατε τα λεφτά στην Initiative (και αυτό θα πρέπει να είναι στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ) και η Initiative έκανε τις πληρωμές, άρα δεν μπορεί να υπάρχει “επεξεργασία του Υπ. Οικονομικών στις εκταμιεύσεις” και δεν καθυστερείτε για αυτό τον λόγο.

-Είτε το ΥΠΟΙΟ έκανε τις εκταμιεύσεις άρα εδώ έχουμε ένα σοβαρό πρόβλημα, γιατί τοτε θα πρεπε ήδη να είναι στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ κ ά θ ε εκταμίευση που έγινε και δεν χρειάζεται καμία περαιτέρω επεξεργασία. (Εδώ πάλι προκύπτει και κάτι άλλο: το ΥΠΟΙΟ εκταμίευσε κονδύλια με εντολές που του έδωσε μια ιδιωτική εταιρεία; Ωραία περνάμε…)

Γενικότερα, δεν απευθύνεστε σε άσχετους. Όντως κάνετε επεξεργασία, για το πώς θα τα μπαλώσετε μην την πατήσετε οπως με τη δημοσιοποίηση των ονομάτων των ανύπαρκτων site και blogspot.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *