Αγωγή κατά της ΠΟΣΠΕΡΤ κατέθεσε η Χρυσή Αυγή!

αγωγήΧΑΤην έτσουξε τη Χρυσή Αυγή το κόψιμο της από τις συχνότητες της κρατικής ραδιοτηλεόρασης. Είχαν καλομάθει ως τώρα η εγκληματική οργάνωση να απαιτούν απευθείας μεταδόσεις για να κηρύττουν τα μηνύματα μίσους και ρατσισμού μέσα από τα κανάλια της ΕΡΤ με πρόσχημα ότι είναι κοινοβουλευτικό κόμμα. Η ναζιστική οργάνωση κατέθεσε σήμερα αγωγή κατά της ΠΟΣΠΕΡΤ ζητώντας να κηρυχθούν παράνομες οι στάσεις εργασίας των εργαζομένων κάθε φορά που η ΕΡΤ θα προβάλλει τις ομιλίες των ναζιστών. “Τίτλος τιμής για εμάς η αγωγή”, λέει η ΠΟΣΠΕΡΤ. Η εκδίκαση της αγωγής προσδιορίστηκε για τις 29 Μάϊου στο πρωτοδικείο της Αθήνας. 

Λέει η ΠΟΣΠΕΡΤ:

Σήμερα στις 17.45 παραλάβαμε την αγωγή που υπέβαλλε εναντίον της ΠΟΣΠΕΡΤ και του προέδρου της Παναγιώτη Καλφαγιάννη η ναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής και ο Γ.Γ. της Νίκος Μιχαλολιάκος.

Η εγκληματική οργάνωση με τα τάγματα εφόδου που τρέφεται από την περιφρόνηση της δημοκρατίας και της δικαιοσύνης, ζητά από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών να καταδικάσει την ΠΟΣΠΕΡΤ με χρηματική ποινή 5.000 ευρώ και τον πρόεδρό της με προσωποκράτηση ενός έτους, αν επιμείνουν στην αρχική τους απόφαση να κάνουν οι εργαζόμενοι στάση εργασίας κάθε φορά που θα προγραμματίζεται μετάδοση αυτού του φασιστικού συνδέσμου λαϊκής και κοινωνικής περιφρόνησης.

Όλοι αυτοί που θα έπρεπε ήδη να είχαν καταδικαστεί και από την δικαιοσύνη και να βρίσκονται πίσω από τα σίδερα τολμούν να μας εγκαλούν γιατί κάνουμε πράξη το θεσμικό μας καθήκον στη δημοκρατία, δικαιώνοντας πλήρως αυτό που λέει ο λαός «φωνάζει ο … φασίστας να φοβηθεί ο νοικοκύρης».

Ο δημοκρατικός λαός τους αποβάλει από τη συνείδησή του, η Βουλή πρόσφατα από την αίθουσα του ναού της Δημοκρατίας (θα ακολουθήσουν άραγε νέες αγωγές;) και η διοίκηση της ΠΟΣΠΕΡΤ κάνει πράξη τις αποφάσεις των θεσμικών οργάνων και των Νόμων απεργώντας όποτε διαδίδεται το διχαστικό – ρατσιστικό της κήρυγμα που σπέρνει το φόβο και τη μισαλλοδοξία.

Δεν τους φοβόμαστε και τους περιμένουμε μαζί με τους εργαζόμενους, τους φορείς, τα σωματεία και κάθε δημοκράτη τη Δευτέρα 29/5/2017 11.00 π.μ. στο κτίριο 5 της Ευελπίδων όπου θα γίνει η ακροαματική διαδικασία.

Συνεχίζουμε …

Leave a Reply

Your email address will not be published.