Ένα συνέδριο για την Τηλεόραση του αύριο

PrintΠρόσκληση στην Athens Electronix 2018

Η εταιρία Libra Press, τα περιοδικά Ψηφιακή Τηλεόραση και Security Report και η ιστοσελίδα Satleo.gr σας προσκαλούν στο δεύτερο πανελλαδικό κλαδικό συνέδριο – έκθεση συστημάτων ασφαλείας και τηλεόρασης Athens Electronix 2018. Η είσοδος στo συνέδριο είναι δωρεάν και το μόνο που απαιτείται είναι να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στο πίσω μέρος της πρόσκλησης και να τα παραδώσετε στην reception κατά την είσοδό σας στο συνέδριο.

Άλλος εναλλακτικός τρόπος εισόδου είναι να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην σχετική φόρμα που θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.athens-electronics.gr, ώστε να βρείτε έτοιμο το καρτελάκι σας στην είσοδο.

H έκθεση – συνέδριο θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο στις 3 και 4 Μαρτίου στο Πολιτιστικό Κέντρο ΔΑΪΣ στον Παράδεισο Αμαρουσίου (Μεσογείων 151). Το συνέδριο – έκθεση ξεκινά από τις 09:00 το πρωί και ολοκληρώνεται στις 21:00 το βράδυ. Στην Athens Electronix 2018 θα συμμετάσχουν όλες οι μεγάλες εταιρίες από τους χώρους των συστημάτων ασφαλείας και τηλεόρασης. Εντός του συνεδρίου θα υπάρξουν πολλά happenings για τα οποία θα ενημερωθείτε σταδιακά.

Σας περιμένουμε όλους στην γιορτή της αγοράς μας για να γνωριστούμε από κοντά, να ανταλλάξουμε εμπειρίες, ιδέες, απόψεις, ώστε να γίνουμε όλοι καλύτεροι στην δουλειά μας.

Χορηγοί επικοινωνίας του συνεδρίου είναι οι τηλεοπτικοί πάροχοι ΕΡΤ και Nova, οι ραδιοφωνικοί σταθμοί Πρώτο Πρόγραμμα, Kosmos 93,6 και ΕΡΑ ΣΠΟΡ, η εφημερίδα ΠΑΡΟΝ μέσα από την στήλη της “Τυπολογίες”, τα κλαδικά περιοδικά Ψηφιακή Τηλεόραση και Security Report και οι ιστοσελίδες satleo.gr, digitaltvinfo.gr, securityreport.gr, Mediatvnews.gr και Techpress.gr.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *