Το 68% της χώρας καλύπτει η ελεύθερη ΕΡΤ-3!

ert3-1Η ΕΡΤ, η ελεύθερη αυτοδιαχειριζόμενη ΕΡΤ, αυτή που κρατούν στον αέρα επί 19 μήνες οι εργαζόμενοι της, χωρίς πολιτικά δεσμά και κομματικούς πάτρωνες, επέστρεψε. Στην Αττική από χθές το βράδυ στο Νότια προάστια και από σήμερα το βράδυ και στην υπόλοιπη Αθήνα!

Το πρόγραμμα της ελεύθερης ΕΡΤ 3 λαμβάνεται πλέον με ψηφιακό σήμα στις συχνότητες 34 και 58 στην Αττική και ήδη στο διαδίκτυο κυκλοφορεί το πρώτο βίντεο λήψεων από αλληλέγγυους της ΕΡΤ. Οι τεχνικοί τα κατάφεραν και η ΕΡΤ 3 καλύπτει αυτή τη στιγμή το 68% της χώρας. Το σήμα της εκπέμπεται σε Ρέθυμνο, Χανιά, Πάτρα, Θεσσαλία και Λαμία! Παράλληλα το πρόγραμμα των εργαζομένων εκπέμπεται και δορυφορικά μέσω του Intelsat 19 σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία.

Είναι φανερό πως η ΕΡΤ 3 τις τελευταίες μέρες της προεκλογικής περιόδου μπαίνει δυναμικά στο τηλεοπτικό σκηνικό ως πραγματικά δημόσια ραδιοτηλεόραση και θα έχει σημαντικό μερίδιο και στην κάλυψη των βουλευτικών εκλογών.

Από την άλλη η ΝΕΡΙΤ εκπέμπει ως κρατικό μόρφωμα αποκλειστικά της κυβέρνησης αφού μέχρι και σήμερα δεν την αναγνωρίζουν τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και το ΚΚΕ και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Η ΝΕΡΙΤ ακόμη κι αν ήθελε δεν θα έχει στα προεκλογικά της πάνελ εκπροσώπους και υποψήφιους των παραπάνω πολιτικών κομμάτων! Το “κενό” της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης φιλοδοξεί να καλύψει η ΕΡΤ 3 με την πανελλαδική πλέον κάλυψη και η ertopen διαδικτυακά σε όλο τον κόσμο.

Leave a Reply

Your email address will not be published.