Το πειθαρχικό θα ελέγξει τη λίστα Καμμένου αλλά το συμπέρασμα βγήκε ήδη

lista2 lista1_0Θα ελέγξει, δηλώνει το Πρωτοβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο, τη λίστα που κατέθεσε ο Πάνος Καμμένος το πρωί με ονόματα διαφημιστικών εταιρειών, δημοσιογράφων, Μέσων και sites που έλαβαν κονδύλια από το ΚΕΕΛΠΝΟ. Η λίστα στο μεταξύ δημοσιεύθηκε στο “Κουτί της Πανδώρας”, από όπου και την αναδημοσιεύουμε στις φωτογραφίες. Πρόκειται για νόμιμες πράξεις λέει το ΚΕΕΛΠΝΟ και τα Μέσα που αναφέρονται. Προφανώς τα κονδύλια διατίθενται μέσω διαφημιστικών πακέτων. Το ερώτημα βέβαια είναι με ποια ακριβώς κριτήρια το “Έθνος” ή ο ΔΟΛ ή ο Νίκος Χατζηνικολάου πήραν λιγότερη διαφήμιση από άλλα site περιορισμένης εμβέλειας ή γιατί δεν έλαβαν καθόλου διαφήμιση μεγάλα sites πρώτα σε κλικ. Και μόνο με το ερώτημα βγαίνει συμπέρασμα.

Η ανακοίνωση του Πρωτοβαθμίου Πειθαρχικού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ σχετικά με την υπόθεση χρηματισμού δημοσιογράφων από το ΚΕΕΛΠΝΟ

Το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, θεωρεί αναγκαίο να διευκρινίσει ότι η υπόθεση για την οποία προσήλθε σήμερα, ενώπιον του Συμβουλίου, ο Υπουργός Εθνικής Άμύνας κ. Πάνος Καμμένος και αφορά σε καταγγελία του στη Βουλή για χρηματισμό δημοσιογράφων από το ΚΕΕΛΠΝΟ, τελεί υπό διερεύνηση.

Κατά την κατάθεσή του ο Υπουργός παρέδωσε έγγραφο με λίστα Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και στελεχών του Τύπου (έντυπου και ηλεκτρονικού), διευκρινίζοντας ότι διατηρεί επιφυλάξεις, καθώς στις περισσότερες των περιπτώσεων τα αντίστοιχα κονδύλια, αφορούν διαφημιστική δαπάνη.

Προς αποφυγή εσφαλμένων συμπερασμάτων και άστοχου διασυρμού προσώπων, το ΠΠΣ αισθάνεται υποχρεωμένο να διευκρινίσει ότι:

• Στην παρούσα φάση και με τα στοιχεία που κατατέθηκαν, σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να συνδεθούν ονόματα με τυχόν χρηματισμό.
Εκτός εάν μετά την ολοκλήρωση της έρευνας προκύψουν πρόσθετα και επαρκή στοιχεία.

Το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.