Προχωράνε με εντατικούς ρυθμούς οι προετοιμασίες της ATHENSELECTRONIX 2016

ekthesi-1Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι προετοιμασίες για την άρτια διοργάνωση της 1ης πανελλαδικής κλαδικής έκθεσης AthensElectronix 2016, που θα διεξαχθεί στις 15, 16 και 17 Απριλίου στο εκθεσιακό κέντρο HelexpoMarrousi. Οι μεγαλύτερες εταιρίες από το χώρο των συστημάτων τηλεόρασης, ασφαλείας και δικτύων θα δώσουν το παρόν και θα εκθέσουν τα τελευταία προϊόντα και υπηρεσίες που διαθέτουν στην ελληνική αγορά.

 Ήδη το μεγαλύτερο μέρος του εκθεσιακού χώρου έχει καλυφθεί και απομένουν λίγα μόνο περίπτερα για την πλήρη κάλυψη του.

Ταυτόχρονα από τώρα και για όλο το επόμενο διάστημα μέχρι και την ημερομηνία έναρξης της έκθεσης, η εταιρία LibraPress θα εντείνει την διαφημιστική προβολή της έκθεσης. Η διαφήμιση σε Google και Facebook έχει ήδη ξεκινήσει, ενώ από τα μέσα του μήνα αναμένεται να ξεκινήσει και η διαφημιστική προβολή της έκθεσης, στα κανάλια της ΕΡΤ, καθώς και στα συνδρομητικά κανάλια Novasports και Novacimena.

Τέλος εντός της τρέχουσας εβδομάδας θα ενεργοποιηθεί στην ιστοσελίδα της έκθεσης, athens-electronics.gr, η δυνατότητα ηλεκτρονικής προεγγραφής, ώστε όσοι από εσάς επιλέξετε να την επισκεφτείτε, να μην χρειαστεί να περιμένετε στην είσοδο, αφού το καρτελάκι σας θα έχει ήδη τυπωθεί και θα σας περιμένει στην είσοδο. Άλλωστε η είσοδος στην έκθεση είναι δωρεάν.

Σας περιμένουμε όλους στην γιορτή της αγοράς μας να γνωριστούμε από κοντά, να ανταλλάξουμε εμπειρίες, ιδέες, απόψεις, να γνωρίσουμε τα πιο σύγχρονα προϊόντα και τις υπηρεσίες, ώστε να γίνουμε όλοι καλύτεροι στην δουλειά μας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *