Προσωρινή διαταγή ενάντια των απαιτήσεων ζητά ο Μπακατσέλος

«Αγγελιοφόρος»: το άρθρο 99 φρενάρει τους εργαζόμενους

overdue-debts-reached-69-billion-euros.w_lΔιαβάζουμε στο aggelioforum

Να ανακόψει τις ατομικές διώξεις που ασκούν σε βάρος της δεκάδες απλήρωτοι εργαζόμενοι, για να εισπράξουν τις αποδοχές τους και να μπορέσουν να βιοποριστούν, επιχειρεί η εργοδοσία του «Αγγελιοφόρου» με την έκδοση προσωρινής διαταγής, η οποία συζητείται σήμερα, Παρασκευή, στις 12 μ., στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης.
Η Εκδοτική Βορείου Ελλάδος ΑΕ, η οποία εκμεταλλεύεται τις εφημερίδες «Αγγελιοφόρος» και «Αγγελιοφόρος της Κυριακής»και το μηνιαίο περιοδικό «Close Up», ζητεί να εκδοθεί σχετική διάταξη από τον πρόεδρο υπηρεσίας του Πρωτοδικείου, ώστε να αναχαιτίσει το κύμα των ασφαλιστικών μέτρων και των κατασχέσεων τραπεζικών λογαριασμών της, που την κατακλύζει κατά τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά και να αποσοβήσει άλλα πιθανά μέτρα αναγκαστικής εκτέλεσης σε βάρος της περιουσίας της.

Η σπουδή για τη χορήγηση προσωρινής διαταγής έρχεται να επιστεγάσει την αίτηση της εταιρίας για την υπαγωγή της σε διαδικασία εξυγίανσης, σύμφωνα με το άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα. Η εν λόγω αίτηση κατατέθηκε προχτές, Τετάρτη, στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, όπως αναμενόταν και όπως είχε προαναγγείλει από το Δεκέμβριο του 2014 ο παραιτηθείς πρόεδρος της ΕΒΕ ΑΕ, Αλέξανδρος Κ. Μπακατσέλος.

Διαβάστε τη συνέχεια στο agelioforum.wordpress.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published.