Ο Χάρης Οικονομόπουλος ζήτησε να γίνει μήνυση από τον εισαγγελέα για την “Ε”!

Διαβάζουμε στους financial crimes

“Έγκληση” εναντίον του εκπροσώπου των συντακτών της Ελευθεροτυπίας, αλλά και του Blog των financial crimes, έκανε ο Χάρης Οικονομόπουλος.
Ο πρώτος μαζί με άλλους απλήρωτους “κατηγορούνται” ότι πέταξαν τρυκάκια στο γραφείο  του Οικονομόπουλου το Δεκέμβριο του 2014 και το Blog ότι αναφέρθηκε στο γεγονός.

Ο κ. Χάρης (και πρόεδρος του ελληνοβρετανικού επιμελητηρίου – να τον χαίρονται) θεωρεί ότι δεν είχε πια ανάμιξη στην ΤΡΙΤΗ ΟΨΗ, άρα κακώς τα άκουσε – τα διάβασε.

Δυστυχώς δεν θα κάνουμε στον κ. Χάρη τη χάρη να ασχοληθούμε μαζί του αφού δεν μας την πέφτει δα κι ο Σόιμπλε για να χαρούμε, αλλά ο καπετάνιος του Τιτανικού, όπως δυστυχώς κατάντησε την Ελευθεροτυπία και προφανώς θα συνεχίσουμε να αναρτούμε κάθε είδηση γύρω από τις δραστηριότητες των ταλαιπωρημένων συναδέλφων της Ελευθεροτυπίας.

Οι απόπειρες ποινικοποίησης της συνδικαλιστικής δράσης επιστρέφονται.

Λάθος πόρτα πήγε να χτυπήσει ο “εκδότης που δε γουστάρει να είναι εκδότης”, όπως δήλωσε σε τηλεοπτική του συνέντευξη λίγες μέρες πριν το λοκ άουτ.Μάλιστα στην έγκληση δίνει και σαν διεύθυνση το γραφείο του, ναι αυτό που άπειρες φορές δικαστικοί επιμελητές βρήκαν κλειστό και θυροκόλλησαν εξώδικα εργαζομένων.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.