Ο Στ. Χίος απειλεί τον Νίκο Ago!

exofilo-makeleioαπό hellenictalibanrepublic.wordpress.com

«Μακριά τα χέρια σου γιατί θα στα κόψουμε σύριζα με το μαχαίρι» και απο κάτω τα αρχικά «Σ.Χ». Με αυτά τα λόγια ο γνωστός για τις φιλοναζιστικές προτιμήσεις του Σ. Χίος απειλεί τον δημοσιογράφο Niko Ago. Τι έχει συμβεί; Την Τετάρτη 15 Απριλίου η φυλλάδα του Χίου κυκλοφόρησε με το γνωστό εμμετικό εξώφυλλο.

Όπως ήταν φυσικό, το εμετικό εξώφυλλο της φυλλάδας ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων και πολλοί από εμάς αναρωτηθήκαμε γιατί δεν έχει επέμβει ακόμα και τώρα εισαγγελέας, εφόσον πρόκειται για ανοιχτή προτροπή σε εγκληματική ενέργεια.
Πόσο δε μάλλον όσοι θυμόμαστε τα αντανακλαστικά της δικαιοσύνης στο «Λιντσάρετε τον Πάχτα». Αλλά τότε ήταν 2013 και αυτή η προτροπή του Καμμένου δεν άρεσε στον Σαμαρά, ενώ το εξώφυλλο της φυλλάδας μάλλον τον βρίσκει σύμφωνο -αν θυμηθούμε τις ημέρες πρωθυπουργίας του.
Ένας από εκείνους που προειδοποίησαν για τον φασισμό που πρεσβεύει ο Χίος και η φυλλάδα του είναι και ο δημοσιογράφος Niko Ago ο οποίος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

exofilo-makeleioΑυτό έκανε έξαλλο τον Χίο (προφανώς γιατί ο Ago του υπενθύμισε την κατάληξη που είχαν τα ινδάλματα του) και σε δημοσίευμα στο makeleio.gr γράφει:

maxresdefault«Δείτε ποιο αναρχοκουμούνι ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ζητά τη σύλληψή μας γιατί τολμήσαμε να θίξουμε τους λαθρομετανάστες που τον… “ΚΑΒΑΛΑΝΕ”. Κόπιασε ρε μαλάκα…
Αυτό το δημοσιογραφικό “απολειφάδι” προφανώς νομίζει ότι βρίσκεται σε χώρα της Σοβιετικής Ένωσης, πιθανόν θεωρεί ότι βόσκει στα γκούλαγκ και μάλλον ζει μέσα σε έναν επικίνδυνο κόσμο παραισθήσεων-πιθανόν και χημικών-για να νομίζει ότι μπορεί να προστάξει στα δουλικά της κυρά-Τασίας να μας κάνουν ντα ή να μας πάνε φυλακή γιατί τολμήσαμε να βγάλουμε εξώφυλλο στο περήφανο και ΑΚΗΔΕΜΟΝΕΥΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ, με το οποίο προστατεύουμε την πατρίδα μας από την βρώμα και την δυσωδία την οποία οι ίδιοι εγκληματικά υποθάλπουν, θέμα που νοιάζει όλους τους Έλληνες πατριώτες.
Το όνομα του μας είναι παγερά αδιάφορο, όπως αδιάφορος και μάλλον αμελητέος(από τα αμελέτητα)μας είναι και ο ίδιος. Το ρήμα “λογοδοτώ” το χρησιμοποιούν οι κόκκινοι φασίστες σαν του λόγου του ή του λόγου της. Και εκείνο το 1945 είναι προτιμότερο να μην το συζητήσουμε μαζί του γιατί και ιστορία ξέρουμε και τι έχει γίνει μετά το 1945 αλλά και πριν το 1945, σε έλληνες πατριώτες που αντιτάχθηκαν σε σταλινοσκουπίδια σαν του λογου του.
Όποτε θέλει, είμαστε εδώ για να συζητήσουμε και για Μελιγαλάδες αλλά και για πράκτορες του ΚΚΕ που ξεπούλησαν την Ελλάδα για να βρίσκονται τα σύνορα μέχρι τα Τέμπη. Μακριά τα χέρια σου από το ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ γιατί θα στα κόψουμε ΣΥΡΙΖΑ, όχι με κονσερβοκούτια αλλά με το μαχαίρι της ιδιας της Ελευθερίας του Λόγου που κάτι τέτοιοι ή κάτι τέτοιες σαν του λόγου σου προτιμάτε να σβήνετε στα σταχτοδοχεία της σταλινικής φασιστική σας συμπεριφοράς.
Κόπιασε, σε περιμένουμε. Και κοίτα να έρθεις με ανοιχτά τα πόδια…
Σ.Χ»

Πάμε να γελάσουμε λίγο με τον Χίο; Πάμε.

Κατ’ αρχήν σαν γνήσιος φιλοναζιστής ξεκινάει με ομοφοβική αναφορά, σαφώς προσανατολισμένη στην υποτιθέμενη σεξουαλική προτίμηση του άλλου, γι αυτό και οι πρώτες δυο λέξεις που είναι με κεφαλαία στο κείμενο είναι «ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ» και «ΚΑΒΑΛΑΝΕ», γεγονός που εμάς προσωπικά δεν μας προξενεί καμία εντύπωση γιατί οι νεοναζί έχουν πολλάκις αποδείξει ότι μέχρι εκεί μπορουν να σηκώσουν το βλέμμα τους, μέχρι τον κώλο του άλλου. Απο εκεί τρέφονται εξάλλου.

Έπειτα, αυτό το δημοσιογραφικό απολειφάδι”. Να το πει κάποιος που στην δημοσιογραφία διαθέτει διεθνής και αναγνωρισμένες περγαμηνές, να το καταλάβουμε. Ο Χίος που η μοναδική του δημοσιογραφική ικανότητα είναι να καλεί τον Πάνα για να λέει ότι οι νεοναζί θα πάρουν 28% στις εκλογες και να παίρνουν 5%, να αποκαλεί έτσι συνάδελφό του ο οποίος συνεργάζεται με διεθνή μμε, το λες και ζήλεια.

Επίσης, θυμάμαι την πρώτη φορα που κάποιος και γηραιότερος και πολύ σοφότερος μου είχε πει: «Οι βρισιές που εκτοξεύεις για τον άλλον, είναι εκείνες που ενοχλούν εσένα» και αυτό μου ήρθε στο μυαλό διαβάζοντας το «μάλλον ζει μέσα σε έναν επικίνδυνο κόσμο παραισθήσεων-πιθανόν και χημικών». Πόσο τυχεροί είμαστε τελικά όλοι μας που το ναρκοτεστ δεν είναι υποχρεωτικό στην Ελλάδα, ε Στέφανε; Και πόσο άτυχοι παράλληλα όμως, για σκέψου το: Τι βραδιές ανεξάρτητης και μαχητικής δημοσιογραφίας θα διοργανώναμε πίσω από τα κάγκελα…

Ολόκληρο το δημοσίευμα στο site https://hellenictalibanrepublic.wordpress.com

 

1 comment for “Ο Στ. Χίος απειλεί τον Νίκο Ago!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *