Ξεθώριασε η φιέστα Ολάντ, ο πρώτος εκβιασμός TV πέτυχε!

ολάντΑθήναΧωρίς τηλεοπτική εικόνα ακόμη και από τα κρατικά Μέσα, έμεινε η πολυδιαφημισμένη από το επικοινωνιακό επιτελείο της κυβέρνησης, επίσκεψη του Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ στην Αθήνα. Τι να την κάνεις την επίσκεψη, τους άδειους δρόμους, το “βρώμικο” σουβλάκι στο Γκάζι, τον Λάκη Λαζόπουλο και τα φιλιά και τις χειραψίες, αν δεν υπάρχει ο αυτόπτης μάρτυρας της τηλεοπτικής κάμερας; Και τηλεοπτική κάμερα δεν υπάρχει, γιατί -ω! τι σύμπτωση- ο δημοσιογραφικός κλάδος κήρυξε απεργία σήμερα μόνο για τους τηλεοπτικούς σταθμούς, την ΕΡΤ, το ΑΠΕ και τη γενική γραμματεία ενημέρωσης. Για μελλοντικές απολύσεις, λόγω του νομοσχεδίου τηλεοπτικών αδειών για το οποίο διαμαρτύρονται έντονα οι καναλάρχες και για την πολυθεσία στα κρατικά Μέσα. Η απεργία έχει προκαλέσει, όπως είναι φυσικό, έντονες αντιδράσεις, εντός κλάδου, πολύ περισσότερο που οι καναλάρχες συμφωνούν αυτή τη φορά με την απεργία! Γιατί απαιτούν τα δικά τους για αλλαγές στο νομοσχέδιο.

Γεγονός είναι πως η φιέστα που ετοίμασε η κυβέρνηση, η οποία θα τα βάλει “αποφασιστικά” με τη διαπλοκή και “δεν έχει δεσμεύσεις”, όπως είπε ο Αλ. Τσίπρας, απέτυχε. Και ο αρμόδιος υπουργός Νίκος Παππάς έσπευσε χθές το βράδυ στη Βουλή, να πάρει πίσω τη διάταξη για την πολυθεσία στο ΑΠΕ και τη γενική γραμματεία

ενημέρωσης !(http://left.gr/news/). Η ΕΣΗΕΑ προφανώς δεν πρόλαβε να ενημερωθεί για την τροποποίηση και η απεργία τραβάει σε μάκρος.

Για να δούμε σε όλο το μέγεθος τη “φάρσα” των εκβιασμών, αρκεί να πούμε πως η ΕΣΗΕΑ που σε άλλες περιπτώσεις απεργιών στο παρελθόν έδινε εξαιρέσεις με το τσουβάλι για αθλητικές μεταδόσεις, στην περίπτωση του Ολάντ που ζητήθηκε εξαίρεση, δήλωσε αποφασιστικά όχι, καμία εξαίρεση!

1 comment for “Ξεθώριασε η φιέστα Ολάντ, ο πρώτος εκβιασμός TV πέτυχε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *