Μόνο η “Άνωση” του Μπόμπολα χρωστάει 130.000 ευρώ σε εργαζόμενους tv σειρών!

mega.jpgΤο πρωί ηθοποιοί, σκηνοθέτες, παραγωγοί και άλλες ειδικότητες εργαζομένων σε τηλεοπτικά σήριαλ του Mega συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία του καναλιού στην οδό Μεσογείων για να ζητήσουν τα χρωστούμενα τους. Η κάμερα του ‪#‎AthensLive‬ ήταν εκεί και έκανε το ολιγόλεπτο ρεπορτάζ.

Δημιουργοί όπως ο Δημήτρης Αρβανίτης και η Άννα Αδριανού μιλάνε στην κάμερα για το μεγάλο πρόβλημα επιβίωσης που έχουν ειδικά οι νέοι άνθρωποι που έχουν εργαστεί για τις παραγωγές του καναλιού. Και αποκαλύπτονται τα “χρέη” των εταιρειών παραγωγής, 130 χιλιάδες ευρώ από την “Άνωση” του Μπόμπολα, 30.000 ευρώ από άλλες συνεργαζόμενες εταιρείες του καναλιού, κ.λ.π. ‘Οσο για την αντιμετώπιση των διαμαρτυρόμενων εργαζόμενων,

αποκαλυπτική είναι η ατάκα πως “επάνω στα γραφεία κάνουν πως δεν γνωρίζουν”!

Θα πρέπει να σημειωθεί πως οι κατηγορίες αυτές των εργαζομένων σε τηλεοπτικές παραγωγές υπογράφουν συμβάσεις πως θα πληρωθούν για τη συμμετοχή τους μετά από 8 ως 10 μήνες από την προβολή των συγκεκριμένων επεισοδίων. `Και τόσα χρόνια το δέχονταν γιατί το κανάλι πλήρωνε. Τώρα ανησυχούν πως το Mega οδηγείται σε πλήρη κατάρρευση και πτώχευση και κινδυνεύουν  να χάσουν τα λεφτά τους!

Ολόκληρο το ρεπορτάζ μπορείτε να το δείτε  στη σελίδα https://www.facebook.com/AthensLiveGr/videos/1655252138080150/ .

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *