Κ.Αρβανίτης: Δεν απείλησα, δεν είμαι στην επικοινωνιακή ομάδα

τσιπραςΈντονες αντιδράσεις προκάλεσε το ρεπορτάζ μας για το κλίμα έντασης στο ραδιοφωνικό σταθμό στο “Κόκκινο” και στα όσα είπε ο διευθυντής του σταθμού. Ο ίδιος μιλώντας με δημοσιογράφους διέψευσε κατηγορηματικά τις πληροφορίες, λέγοντας πως δεν “απείλησε” κανέναν ενόψει των εκλογών.

Η κουβέντα φέρεται να έχει γίνει αλλά ως “ανησυχία” μετά τη διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ και τον προβληματισμό για το τι θα απογίνει ο σταθμός μετά τις εκλογές. Ο διευθυντής του σταθμού δηλώνει επίσης πως δεν ανήκει στην επικοινωνιακή ομάδα του Αλέξη Τσίπρα και δεν έκανε διακοπές μαζί του.

Η συμμετοχή του σε επικοινωνιακή σύσκεψη ενόψει των εκλογών, δεν σημαίνει ότι αποφασίζει, όπως ανέφερε, και στην επικοινωνιακή τακτική του κόμματος.

Γράφουμε τη διάψευση του Κώστα Αρβανίτη, καθώς μεταφέρεται γενικά πως ο ραδιοφωνικός σταθμός γίνεται στόχος και εξαιτίας του δημοσιεύματος μας. Προφανώς και δεν έχουμε στόχο το ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε και τον διευθυντή του. Ως σταθμός ωστόσο που υποστηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ ωφείλει να διατηρήσει τα χαρακτηριστικά που τον ανέδειξαν ως βασική πηγή πληροφόρησης των κινημάτων και της ενημέρωσης πέρα από τα συμφέροντα της διαπλοκής.

1 σκέψη στο “Κ.Αρβανίτης: Δεν απείλησα, δεν είμαι στην επικοινωνιακή ομάδα”

Σχολιάστε