Κυκλοφορεί το νέο Hot Doc με ένα νέο δικαστικό πραξικόπημα

HD-89_coverΤο πραξικόπημα διαρκείας που συντελείται στο χώρο της Δικαιοσύνης για χάρη του Ανδρέα Βγενόπουλου, αποκαλύπτει το τεύχος 89 του HOT DOC. Το πραξικόπημα σχετίζεται με την αφαίρεση της δικογραφίας Βγενόπουλου από την Εισαγγελία Διαφθοράς, πράξη που είναι παράνομη και οδηγεί σε ακυρότητα τυχόν δίωξης που ασκηθεί στο μέλλον, όπως προκύπτει από έγγραφο του ίδιου του προϊσταμένου των εισαγγελέων Διαφθοράς, Νίκου Παντελή, που φέρνει στο φως το HOT DOC.

Διαβάστε ακόμα στο HOT DOC που κυκλοφορεί:

Πώς το ΥΓΕΙΑ φέρεται να έγινε πλουσιότερο ζημιώνοντας το Δημόσιο και νοσηλευομένους. Δύο φαρμακεία έχουν καταθέσει αγωγή κατά τριών κλινικών του ομίλου ΥΓΕΙΑ και καταγγέλλουν πως κατόπιν πίεσης, συμμετείχαν επί τρία χρόνια σε ένα κόλπο παράνομων εκπτώσεων πάνω σε φάρμακα, μέσω εικονικών μισθώσεων εκατομμυρίων ευρώ, που ζημίωνε ασφαλιστικά ταμεία, νοσηλευομένους και πιθανώς την Εφορία.

Η Εθνική Τράπεζα έδωσε 30 εκατομμύρια ευρώ στον Μπόμπολα, μέσω δωρεάς για κατασκευή νέων χειρουργείων στον Ευαγγελισμό. Αντί η Τράπεζα να δώσει τα χρήματα στο Δημόσιο και να γίνει διαγωνισμός, προτίμησε ως ιδιώτης δωρητής να διαλέξει μόνη της ως ανάδοχο, τον “Άκτωρα”.

Τύμπανα πολέμου μετά τις επιθέσεις στο Παρίσι. Διαβάστε μια συνδυαστική ανάλυση των γεγονότων της 13ης Νοεμβρίου κι όσων ακολούθησαν, με τη Γαλλία να ξεκινά έναν ακόμη πόλεμο, την ώρα που πολλά ευρωπαϊκά κράτη βρήκαν ένα καλό λόγο να κάνουν τη Γηραιά Ήπειρο ακόμα πιο “φρούριο” απ’ ό, τι ήταν και να στερήσουν ατομικές ελευθερίες στο όνομα της ασφάλειας.

Παρίσι, “η πόλη που αλλάζει λιγότερο απ΄ όλες”, άλλαξε διά παντός. Ο Ερβέ Ιμπέρ, γάλλος ψυχίατρος και ψυχαναλητής, μιλάει στο HOT DOC για το Ισλαμικό Κράτος και παρουσιάζει μια ψυχο-κοινωνική προσέγγιση του φαινομένου που σκορπά το θάνατο στο όνομα του “θεού”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.