Κατέβασαν το Ράδιο Ηγουμενίτσα γιατί δεν σταμάτησε το “Κόκκινο”!

igoumenitsaΠανικός από τη Ν.Δ. Και μέσα στον πανικό τους αποδεικνύουν μέχρι που μπορεί να φθάσουν. Να δώσουν εντολή να πέσουν ραδιοφωνικοί σταθμοί επειδή ακούγεται προεκλογικά και η διαφορετική φωνή!  Από ανάρτηση του Θάνου Αναστασίου στο fb που κυκλοφορεί από κοινοποίηση σε κοινοποίηση, μαθαίνουμε πως ζητήθηκε από υποψήφιο βουλευτή της Ν.Δ στο νομό να σταματήσει η αναμετάδοση του ραδιοφωνικού σταθμού “Στο Κόκκινο”, μέχρι τις εκλογές.

Όταν οι διευθυντής του σταθμού αρνήθηκε να το κάνει, έπεσε συνολικά το ραδιόφωνο με εντολή του ιδιοκτήτη του!

Διαβάστε τι γράφει ο ίδιος ο Θάνος Αναστασίου:

Η ιδιοκτήτρια εταιρία του Ράδιο Ηγουμενίτσα δέχεται πιέσεις από χθες να σταματήσει την αναμετάδοση του ραδιοφωνικού σταθμού Στο Κόκκινο μέχρι το τέλος των εκλογών.Σαν διευθυντής του σταθμού απέκλεισα αμέσως το ενδεχόμενο αυτό κατηγορηματικά.Η αντίδραση της εταιρίας που ανήκει το Ράδιο Ηγουμενίτσα ήταν να δώσει εντολή στον τεχνικό του σταθμού να διακόψει εντελώς την εκπομπή του σταθμού πράγμα που δεν έγινε με άρνηση του τεχνικού.Η ιστορία αυτή ξεκίνησε μετά από συνάντηση του ιδιοκτήτη με παλαιό βουλευτή και ενός υποψηφίου βουλευτή με τη νέα δημοκρατία στο νομό μας.Ζητώ τη βοήθεια όλων σας στη πιο δύσκολη στιγμή που περνά η ελεύθερη έκφραση στη περιοχή μας.

Ο αρχιφασίστας πατέρας μου και παράνομος ιδιοκτήτης της Α.Αναστασίου & Σια Ε.Ε. μόλις μου έδωσε διορία 3 ωρών να εγκαταλείψω το πατρικό μου σπίτι.Τα ονόματα της κλίκας που ζητούν την διακοπή της λειτουργίας του Ράδιο Ηγουμενίτσα είναι ο Ηλίας Βεζδρεβάνης και ο Βασίλης Γιόγιακας τουλάχιστον…

Μόλις σταμάτησε η εκπομπή του Ράδιο Ηγουμενίτσα

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.