Η επιστολή παραίτησης του Γιάννη Αγγέλη από το ΔΣ ΕΣΗΕΑ

εσηεαΠρος το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ

Αγαπητοί συνάδελφοι, με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να δηλώσω την παραίτησή μου από μέλος του ΔΣ. Στη θέση αυτή θα με αντικαταστήσει εκλεγμένο αναπληρωματικό μέλος του συνδικαλιστικού σχήματος Πρωτοβουλία για την Ανατροπή.
Με την παρούσα επιστολή παραίτησης θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή στο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ και το προεδρείο της Ένωσης με τη νέα τους σύνθεση απέναντι στο πραξικόπημα που έχει συντελεστεί σε βάρος των εκλεγμένων αντιπροσώπων της ΕΣΗΕΑ στη συγκρότηση του Συμβουλίου του ΕΔΟΕΑΠ.
Το νέο Συμβούλιο πρέπει να πάρει θέση ευθύνης απέναντι στο γεγονός αυτό, καθώς το αποτέλεσμά του δεν αφορά τη θέση των εκλεγμένων μελών στο Συμβούλιο του Ταμείου,

αλλά τις μνημονιακής έμπνευσης πολιτικές που το πραξικοπηματικό προεδρείο έχει δρομολογήσει εις βάρος των ασφαλισμένων μελών-δημοσιογράφων και διοικητικών υπαλλήλων.
Θα ήθελα να προειδοποιήσω το νέο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ ότι η συνέχιση της αδιαφορίας απέναντι στα όσα προωθούνται μέσω της πλειοψηφίας στο ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ, με τη συμμετοχή των δύο εκλεγμένων μελών της συναδέλφων Ν. Καρούτζου και Α. Σταθάτου, οδηγεί σε καταστροφικές αλλαγές στο ασφαλιστικό καθεστώς και στα κεκτημένα του κλάδου.

Με εκτίμηση
Γιάννης Αγγέλης

Leave a Reply

Your email address will not be published.