Η είδηση της Όλγας Τρέμη

ΤΡΕΜΗ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣΗ είδηση της ημέρας για τα media είναι η επιστροφή της Όλγας Τρέμη στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου του Mega.

Με την φανερή πλέον αποδοχή του μιντιακού συστήματος, ό,τι το άλογο στο οποίο είχαν ποντάρει όλες τις οικονομίες τους, η Ν.Δ του Σαμαρά, χάνει την  κούρσα των βουλευτικών εκλογών, οι ιδιοκτήτες-μέτοχοι του καναλιού, επαναφέρουν την έμπειρη στο χειρισμό προπαγαδιστικών ειδήσεων Όλγα Τρέμη στο προσκήνιο.

Δίπλα της φυσικά ο Γιάννης Πρετεντέρης και ο νεοαφιχθείς Νίκος Ευαγγελάτος. Ο ρόλος του δεν έχει επισήμως και σκοπίμως αποσαφηνιστεί. Γιατί ο ίδιος με τα Μέσα με τα οποία συνεργαζόταν, κουβαλούσε την υποχρέωση διαφήμισης των δικών του media, του newsit και άλλων. Στο Mega όμως έχουν άλλους κανόνες, άρα ο ρόλος του θα είναι να προσεγγιστεί το …λαϊκό (όπως το εννοούν στο μυαλό τους οι μέτοχοι), κοινό.

Η Όλγα Τρέμη δεν θα έχει στο αυτί της τον Νίκο Παναγιωτόπουλο αλλά τον Νίκο Στραβελάκη. Περισσότερο έμπειρο πια και με τη βούλα του κανονικού διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης. Αρκεί να μην χρειαστεί να πάρει τηλέφωνο στο Μαξίμου ή την Κουμουνδούρου για το πως ακριβώς έχει μια είδηση…

Leave a Reply

Your email address will not be published.