Η ΕΡΤ φρόντισε να απομακρύνει το ΟΧΙ από το ραδιομέγαρο

ερτ-2Τη στιγμή που σε κανένα τηλεοπτικό σταθμό δεν προβάλλεται το διαφημιστικό σποτάκι του ΟΧΙ, προφανώς επειδή δεν το πληρώνουν κάτι αφεντικά σαν αυτά του ΣΕΒ που πλήρωσαν για το σπότ του ΝΑΙ, η διοίκηση της ΕΡΤ με ανακοίνωσή της σχεδόν υποτακτική διάθεση,  ζητάει συγγνώμη επειδή αναρτήθηκαν πανό στο ραδιομέγαρο.

Η διοίκηση της ΕΡΤ μετά από διαμαρτυρίες sites που πρόσκεινται στη Ν.Δ που προσβλήθηκαν επειδή μπήκαν στο ραδιομέγαρο(απ’ έξω) αφίσες και πανό υπέρ του ΟΧΙ, έσπευσε να ενημερώσει πως θα τα κατεβάσει!

Εδώ το διαφημιστικό του ΟΧΙ  https://youtu.be/aBhMWZN80fs

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ

“Σχετικά με αναφορές σε ιστοσελίδες για την ανάρτηση πανό και αφισών στο εξωτερικό κιγκλίδωμα του προαυλίου χώρου της ΕΡΤ με μηνύματα υπέρ συγκεκριμένης επιλογής στο επικείμενο δημοψήφισμα της Κυριακής 5 Ιουλίου, οι αρμόδιες υπηρεσίες της εταιρείας μεριμνούν ήδη για την απομάκρυνση του εν λόγω υλικού. Επισημαίνεται ότι οποιαδήποτε δραστηριότητα λαμβάνει χώρα πέραν των ορίων των εγκαταστάσεων της ΕΡΤ δεν εμπίπτει στην εποπτεία και ευθύνη της εταιρείας. Η ΕΡΤ παραμένει σταθερά προσηλωμένη στην πλουραλιστική και ανεξάρτητη ενημέρωση όλων των πολιτών, χωρίς μεροληψίες και υπερβολές”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *