Ζήτησε να “παραιτηθεί”η Όλγα Τρέμη από ΕΣΗΕΑ για να συνεχίσει την προπαγάνδα;

kanaliaNtropiΤο δρόμο της πλήρους πλέον διαστρέβλωσης και της εκπομπής εντελώς ψευδών ειδήσεων ακολουθούν και τα mainstream media. Μεταδίδουν συνεχώς χωρίς καμία ντροπή πως “πρόσφυγας απειλούσε να πετάξει το μωρό του”! Μόνο που το ίδιο το βίντεο τους διαψεύδει καθώς δείχνει πως ο πρόσφυγας προσπαθεί να το προστατεύσει από τα κλόμπς των αστυνομικών.

Στο δελτίο της Όλγας Τρέμη που ζήτησε να παραιτηθεί από την ΕΣΗΕΑ λόγω ελέγχου της για άσκηση προπαγάνδας από το Πειθαρχικό, το οποίο τελικά δεν τη διέγραψε, συνεχίστηκε το ψέμα με την παρουσιάστρια να καταδικάζει τους γονείς live και ενώ αυτοί ήταν μπροστά. Εννοείται ότι δεν τους δόθηκε ο λόγος. Το βίντεο που αποδεικνύει πως ο πρόσφυγας σήκωσε ψηλά το μωράκι του για να το προστατεύσει απ τα αστυνομικά γκλομπς.

Το βίντεο που αποδεικνύει το πόσο βρόμικα πλέν κινούνται τα mainstream media, ανάμεσα τους και ιστοσελίδες που δεν μας είχαν συνηθίσει σε τέτοιες ελητείες, μπορείτε να το δείτε στην ιστοσελίδα http://kollectnews.org/2016/04/06/port-baby-refugees-cop/

Από την ιστοσελίδα διαβάζουμε επίσης πως στο βίντεο ο πρόσφυγας σηκώνει το μωρό του στα χέρια για να ΜΗΝ το χτυπήσουν τα καμάρια της ΕΛ.ΑΣ και του Λιμενικού.

Στο 10″ αστυνομικός σπρώχνει τον πρόσφυγα. Ο πρόσφυγας σηκώνει το μωρό στον αέρα για να μην χτυπηθεί. Στο 13″ άλλος αστυνομικός σηκώνει ψηλά τα χέρια του και σπρώχνει το ίδιο το μωρό. Στο 16ο δευτερόλεπτο σπρώχνει γυναίκα που διαμαρτύρεται.

 

 

 

1 comment for “Ζήτησε να “παραιτηθεί”η Όλγα Τρέμη από ΕΣΗΕΑ για να συνεχίσει την προπαγάνδα;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *