Διαβάζει ο Α. Τσίπρας εφημερίδα δρόμου;

apatrisΤην είδηση -σχόλιο διαβάσαμε στο Βαθύ Κόκκινο” και είναι εκπληκτική. Η ατάκα του πρωθυπουργού Αλ. Τσίπρα που προκάλεσε επί μέρες ποικίλα σχόλια στα social media “Οι σκύλοι γαβγίζουν, το καραβάνι προχωρά”, είναι ο πρωτοσέλιδος τίτλος της εφημερίδας “Άπατρις”!

Η ” Άπατρις” (σελίδα στο διαδίκτυο http://apatris.info/) είναι πανελλαδική εφημερίδα δρόμου η οποία εκδίδεται μέσω οριζόντιου συντονισμού επτά συντακτικών ομάδων σε ισάριθμες πόλεις της Ελλάδας. Διανέμεται σε χώρους καταλήψεων δωρεάν και κυκλοφορεί σε 15.000 αντίτυπα.

Στο 31ο τεύχος της που κυκλοφόρησε αρχές Νοεμβρίου το πρώτο θέμα έχει την πολυσυζητημένη ατάκα του Α. Τσίπρα την οποία χρησιμοποίησε για να χαρακτηρίσει την απροθυμία των άλλων πολιτικών κομμάτων να συνταχθούν στις αλλαγές για το ασφαλιστικό.

Το θέμα αφορά στην προσφυγική κρίση και συμπληρώνεται από απόσμασμα του βιβλίου του Τζών Στάϊνμπεκ “Τα σταφύλια της οργής”. Δικαίως αναρωτιέται προκύπτει το ερώτημα αν ο Αλέξης Τσίπρας ή οι σύμβουλοι του διαβάζουν την εφημερίδα “Άπατρις”! Η ίδια η εφημερίδα πάντως έχει πολύ ενδιαφέροντα θέματα.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *