Αποχώρηση Γ. Μαρινόπουλου από εκλογές ΕΡΤ

μαρινόπουλοςΜε δήλωση του στην προσωπική του σελίδα στο fb ο Γιώργος Μαρινόπουλος ανακοίνωσε πως δεν θα μετάσχει σε οποιονδήποτε γ γύρο εκλογών για την εκλογή εκπροσώπων εργαζομένων στο ΔΣ της ΕΡΤ. Στο μεταξύ η Εφορετυική Επιτροπή που όρισε η ΠΟΣΠΕΡΤ δεν έχει ακόμη ανακοινώσει τις προθέσεις της. Για το αν δηλαδή θα γίνει γ΄γύρος, μετά την ξαφνική καταμέτρηση ψήφων που ζήτησε ο Π. Καλφαγιάννης, με αποτελέσμα να ανακαλυφθούν ξαφνικά λιγότερα ψηφοδέλτια για τον Γ. Μαρινόπουλο. Για τη διαδικασία ανοίγματος της κάλπης δεν ενημερώθηκε κανείς από τους υποψήφιους!

Η δήλωση του Γ. Μαρινόπουλου

Δηλώνω και δημόσια πως δεν θα λάβω μέρος σε 3ο γύρο εκλογών για το Δ.Σ. της ΕΡΤ. Και πως δεν αναγνωρίζω καμία επανακαταμέτρηση, που αποφασίστηκε κι έλαβε χώρα (χωρίς να ενημερωθώ) 6 ημέρες μετά τις επαναληπτικές εκλογές.

Ακόμη δηλώνω δημόσια πως προσωπικά δεν θα κινήσω καμία δικαστική διαδικασία και δεν θα κάνω καμία καταγγελία σε βάρος συναδέλφων, συνυποψηφίων ή μη. Καλή συνείδηση τους εύχομαι, μέσα απ’ την καρδιά μου, αρκεί.

Η ΕΡΤ τελειώνει για εμένα. Δεν είναι αυτή η ΕΡΤ για την οποία αγωνίστηκα 15 χρόνια τώρα (γιατί πολλοί είναι αυτοί οι οποίοι θυμούνται τα ρεπορτάζ μου -που μόνο καθεστωτικά δεν μπορούν να χαρακτηριστούν- και πριν το “μαύρο”, όχι μόνο κατά τη διάρκεια του). Προτιμώ να αποχαιρετήσω την ΕΡΤ με το κεφάλι ψηλά. Αξιοπρέπεια. Και Υστεροφημία. Και γ@μώ την Εξουσία.

Καλούς μας αγώνες αδέλφια, από άλλα μετερίζια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *