Απειλούν πάλι με μηνύσεις το HOT DOC για αποκαλύψεις

HD-87_cover-386x520Με ανακοίνωσή του ο Σωκράτης Κόκκαλης διαψεύδει το δημοσίευμα του Hot Doc που κυκλοφορεί. Συγκεκριμένα, διαψεύδει ότι έχει την οποιαδήποτε σχέση με την εταιρία Gennet και απειλεί ότι θα προβεί σε δικαστικές ενέργειες εναντίον του περιοδικού που αποκάλυψε την υπόθεση.
To νέο Hot Doc που κυκλοφορεί από Πέμπτη στα περίπτερα, αποκαλύπτεταιποια είναι η εταιρία το πρόστιμο της οποίας – ύψους 78 εκατομμυρίων ευρώ – «πάγωσε» με απόφασή της η πρώην γ.γ Δημοσίων Εσόδων. Η Κατερίνα Σαββαΐδου που διώκεται σε βαθμό κακουργήματος με την κατηγορία της απιστίας στην υπηρεσία φαίνεται πως δεν «εξυπηρέτησε» μια απλή εταιρία που εμπλέκεται σε σκάνδαλο τοκογλυφίας, αλλά μια εταιρία πίσω από την οποία «κρύβεται» ο Σωκράτης Κόκκαλης.
Στα άλλα θέματα του περιοδικού:
ΕΕΤΤ προς Digea: Και οι συχνότητες, χάρισμα!
Σε εκτενές ρεπορτάζ του, το HOT DOC αποκαλύπτει πώς η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων «έδωσε» το δημόσιο αγαθό των ψηφιακών τηλεοπτικών συχνοτήτων στην Digea. Διαβάστε τα στοιχεία που έδωσε στη Δικαιοσύνη ο υπουργός Υποδομών και Δικτύων, Χρήστος Σπίρτζης.

Χρυσή μπίζνα με προϊόντα τα παιδιά: Υποψήφιοι γονείς σε απόγνωση περιμένουν 5 χρόνια να πάρουν το μωρό τους στην αγκαλιά τους. Παιδιά εγκαταλειμμένα σε δημόσια και ιδιωτικά ιδρύματα περιμένουν χρόνια για να βρουν μια οικογένεια και κρατικές επιχορηγήσεις σε ΜΚΟ που δεν ελέγχονται ποτέ.

Εξόχως αποκαλυπτικό το πόρισμα για το δυστύχημα του Ελληνικού F­16 στο Αλμπαθέτε της Ισπανίας, τον Ιανουάριο του 2015. Διαβάστε τις ευθύνες που επιρρίπτει σε πιλότους και εταιρία. Ποιο ρόλο παίζει η οικονομική κρίση και σε τι κινδύνους μπαίνουν οι έλληνες πιλότοι της Πολεμικής Αεροπορίας.

Ησυχία! Οι ηγέτες συσκέπτονται: Ο 21ος αιώνας μεταμφιέζεται σε μεσαίωνα φρικαλεοτήτων. Η Ε.Ε συσκέπτεται αλλά αντί για αποτελεσματικές αερομεταφορές προσφύγων εμπόλεμων περιοχών, γινόμαστε μάρτυρες μιας επαίσχυντης περιφοράς, παγίδευσης, ουσιαστικά αργού βασανισμού γυναικόπαιδων και ευάλωτων ανθρώπων στο πουθενά.

Drones – Ο τρόμος των γαλάζιων ουρανών: Περισσότεροι από 3000 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί από επιθέσεις Drones. Ποιός παίρνει τις αποφάσεις θανάτου και ζωής; Πώς οι χειριστές των drones ξεχωρίζουν έναν τρομοκράτη από έναν απλό πολίτη; Η αμερικανική κοινή γνώμη είναι σύμφωνη με τον «πόλεμο των drones»;

Οι Ισραηλινοί που νίκησαν το ρατσισμό: Διαβάστε πώς οπαδοί της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ στέλνουν έντονο μήνυμα αντιρατσισμού την ώρα που η διεθνής κατακραυγή για την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Ισραήλ και τη στάση της χώρας κατά της Παλαιστίνης (και) στο ποδόσφαιρο αυξάνεται.

Σχολιάστε