Όχι στον Ειδικό Φόρο και τον αριθμό προσωπικού λένε τα περιφερειακά κανάλια

Συνασπίζονται οι ιδιοκτήτες των περιφερειακών καναλιών ανά περιοχή της χώρας και σε επαφές με τους τοπικούς βουλευτές ζητάνε την ευνοϊκότερη μεταχείριση των περιφερειακών καναλιών σε σχέση με τους πανελλαδικούς σταθμούς!

περιφερειακαΟι ιδιοκτήτες των περιφερειακών καναλιών διαφωνούν έντονα με τον όρο του συγκεκριμένου αριθμού απασχολούμενου προσωπικού, υποστηρίζοντας πως δεν βγαίνουν οικονομικά. Σε συναντήσεις που έγιναν ήδη με τοπικούς βουλευτές σε Μακεδονία και Θράκη, συμφωνήθηκε συγκεκριμένο πλαίσιο αιτημάτων προς την κυβέρνηση.

Τα περιφερειακά κανάλια ζητάνε να αναγνωριστούν οι ιδιαιτερότητες της περιφέρειας, να εφαρμοστεί ο νόμος για «διανομή του 30% της Κρατικής-Δημόσιας Διαφήμισης» στα Περιφερειακά ΜΜΕ.

Να εξαιρεθούν τα τοπικά κανάλια από την επιβολή φόρου τηλεοπτικής διαφήμισης 20% , να μειωθεί το ενοίκιο στη Digea κατά 50% και να μην αλλάζουν οι περιφερειακοί χάρτες συχνοτήτων με απόφαση υπουργού αλλά μόνο με νόμο, να μειωθεί ο αριθμός του «ελάχιστου προσωπικού» από 20 σε 10 άτομα.

Πηγή: digitaltvinfo.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *