“Άγνωστος” κάλεσε την αστυνομία στη διαμαρτυρία του ΠΑΜΕ στον ΕΔΟΕΑΠ!

εδοεαπΑνακοίνωση καταγγελία των Γιάννης Αγγέλη, Πόπης Χριστοδουλίδου

Σήμερα Δευτέρα, στις 11 π.μ. αστυνομικοί βρέθηκαν ξαφνικά, έξω από το κτήριο του ΕΔΟΕΑΠ, ενώ επρόκειτο να γίνει διαμαρτυρία του ΠΑΜΕ (ΜΜΕ), με αφορμή την οικονομική κατάσταση του Ταμείου και την καθυστέρηση της καταβολής των επικουρικών συντάξεων.

Καταγγέλλουμε την παρουσία της αστυνομίας στον Οργανισμό .( απάντησαν δε ότι ήρθαν από μόνοι τους, γιατί τους έστειλαν οι επικεφαλής του τοπικού αστυνομικού τμήματος)…

Παρά τις προσπάθειες μας, έγινε αδύνατο, μέχρι στιγμής, να εντοπίσουμε το όνομα του “αόρατου” ανθρώπου, που είχε το θράσος να καλέσει την αστυνομία απέναντι στους συναδέλφους, που οργάνωσαν την διαμαρτυρία ενάντια στα σχέδια μετατροπής του Οργανισμού από Ταμείο με ισχυρό χαρακτήρα “Αλληλεγγύης” σε ένα “επαγγελματικό” ταμείο για το κλειστό κλαμπ των εκδοτών/καναλαρχών.

Καταγγέλλουμε όσους κρύβονται πίσω από αυτή την “πρόσκληση-πρόκληση” . Και υποθέτουμε ότι δεν μπορεί να διαφέρουν και πολύ από εκείνους, που έστειλαν τα ΜΑΤ, για να μας “απωθήσουν” βιαίως, με τα κλομπ, έξω και μακριά από την είσοδο του κτηρίου της ΕΣΗΕΑ, για να περάσει τότε ανενόχλητος ο Αντ.Σαμαράς, προσκεκλημένος της πρώην προέδρου της ΕΣΗΕΑ και να γιορτάσουν τα 100χρονα της Ένωσης, με τους μισούς δημοσιογράφους απολυμένους, απλήρωτους και ανέργους και την πλειονότητα των υπολοίπων με ατομικές συμβάσεις πείνας ή με μπλοκάκι και άθλιο μισθό.

Οι ίδιες μέθοδοι φαίνεται ότι έχουν αρχίσει να υιοθετούνται και στον ΕΔΟΕΑΠ.

Γιάννης Αγγέλης

Πόπη Χριστοδουλίδου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *