Οι απεργοί πείνας είδαν τον Τ.Πετρόπουλο και δηλώνουν σε ΕΣΗΕΑ: Είστε “προδότες”!

απεργοί πείνας0-ΕΣΗΕΑΗ μόνη συγκέντρωση που έγινε στη διάρκεια της 48ωρης απεργίας στα ΜΜΕ ήταν αυτή στην οποία κάλεσαν οι απεργοί πείνας μαζί με την παράταξη “Πρωτοβουλία για την ανατροπή” που στήριξε τις απεργούς από την αρχή. Η ΕΣΗΕΑ σιωπηλά κατέβασε τα ρολά χωρίς καν να ολοκληρωθεί η σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ της ΠΟΕΣΥ και φυσικά η απεργία έμεινε ξεκρέμαστη και νεκρή, όπως και ο κλάδος. Ο οποίος απέκτησε μόνο ένα χαρακτηριστικό, της εξοργιστικής απεργοσπασίας δημόσια υποταγμένων δημοσιογράφων του ΣΚΑΙ. Οι απεργοί πείνας δημοσιογράφοι πάντως συναντήθηκαν με τον υφυπουργό Εργασίας Τάσο Πετρόπουλο σήμερα. Άκουσαν όσα τους είπε. Και μετά, δυο από αυτές, η Ελένη Αδριανού και η Μαρίνα Βήχου, τοιχοκόλλησαν στον τοίχο της ΕΣΗΕΑ την παρακάτω ανακοίνωση με τίτλο “ΠΡΟΔΟΤΕΣ”

Ελένη Ανδριάνου 12 μέρες απεργός πείνας για τη σωτηρία του ΕΔΟΕΑΠ

Μαρίνα Βήχου 13 μέρες απεργός πείνας για τη σωτηρία του ΕΔΟΕΑΠ.

Τα κάστρα συνήθως πέφτουν από τα μέσα
Μόνο έτσι μπορεί να μεταφραστεί το γεγονός ότι η πουλημένη συνδικαλιστική μας ηγεσία (Αντωνιάδου-Καπάκος) πίσω από τις πλάτες των υπόλοιπων μελών του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ και πίσω βέβαια από τις πλάτες όλου του κλάδου μας οδηγούν σαν τα πρόβατα σε σφαγή.

Ένα χρόνο τώρα διαπραγματεύονται με την κυβέρνηση και τους εργοδότες-εν κρυπτώ- ένα εγκληματικό σχέδιο, που θα μετατρέψει τον ΕΔΟΕΑΠ σε πολυϊατρείο του ΕΟΠΥΥ, όπου για να εξυπηρετηθεί κάποιος θα πρέπει να περιμένει μήνες, αφού στην δομή του πολυϊατρείου εντάσσονται και οι “περίοικοι”.
Παράλληλα οι εργοδότες αποκτούν φωνή μέσα στο ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ, το οποίο θα παίρνει αποφάσεις με αυξημένη πλειοψηφία, θα εκπονεί κάθε χρόνο αναλογιστικές μελέτες και θα προσαρμόζει τις παροχές (πρώτο θύμα οι άνεργοι και δεύτερο οι συνταξιούχοι, με περικοπή των επικουρικών τους).
Ότι βολεύει τους “νταβατζήδες” της ενημέρωσης έτσι κυρία Αντωνιάδου και κύριε Καπάκο??? Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί δεν καλούσατε σε απεργίες και συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας?

Γιατί το παιχνίδι ήταν στημένο και η τράπουλα σημαδεμένη και εσείς κομπάρσοι σ’ αυτό το εφιαλτικό σκηνικό. Εξ άλλου ο κύριος Πετρόπουλος μας το είπε ξεκάθαρα: “αν δεν ψηφιστούν οι αλλαγές του Καταστατικού του ΕΔΟΕΑΠ πάτε στον ΕΟΠΠΥ”.

Τι όμορφα με το πιστόλι λοιπόν στον κρόταφο
η αλλιώς με την πολιτική του διαίρει και βασίλευε στην έκτακτη γενική συνέλευση του ΕΔΟΕΑΠ.
Τι κρίμα σας είχαμε αρχικά θεωρήσει “δειλούς, μοιραίους κι άβουλους αντάμα…” τώρα πια μετά και την συζήτηση με τον κύριο Πετρόπουλο σας θεωρούμε “πουλημένους, σε διατεταγμένη υπηρεσία”.
Εμείς λοιπόν σας αφήνουμε πλέον στην ησυχία σας και επιφυλασσόμαστε
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ ΓΟΥΝΑΡΑΔΙΚΑ
 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *