Θέλει η ΕΡΤ να κόψει το “Αντιδραστήριο” του Στ. Νικητόπουλου;

Διαβάσαμε την καταγγελία του δημοσιογράφου της ΕΡΤ, Στέλιου Νικητόπουλου στο face book και ομολογουμένως εκπλησσόμαστε.

Είναι τόσο ανόητη η διοίκηση της ΕΡΤ που θα υπακούσει στις όποιες εντολές της  Eldorando και θα κόψει μια εκπομπή η οποία έχει ήδη μεγάλη επιρροή στο κοινό και τους ενεργούς πολίτες; Από το διάλογο που προέκυψε μάθαμε ορισμένα πράγματα που δεν μας διαφώτισαν πολύ. Πρώτον ότι δεν έχουν εγκριθεί ακόμη οι εσωτερικές παραγωγές στην ΕΡΤ 3! Α, δηλαδή πρώτα μοιράζουν τις εξωτερικές και μετά θα δουν αν περισσεύει χρόνος στο πρόγραμμα για εσωτερικές παραγωγές; Το δε γεγονός πως το Αντιδραστήριο έχει εξωτερικά γυρίσματα, άρα προδιαγραφές εξωτερικής παραγωγής, μάλλον (εσκεμμένα άραγε;) δεν απασχολεί κανέναν. Εκτός αν η μεθόδευση γίνεται σταδιακά, τώρα που τα βρήκε η κυβέρνηση με την Eldorando! Μάθαμε επίσης πως ετοιμάζονται αντιδράσεις αν τελικά κοπεί η εκπομπή.
Διαβάστε τι έγραψε ο Στέλιος Νικητόπουλος.  
Για πρώτη φορά μετά από την τυπική επαναλειτουργία της ΕΡΤ (γιατί η ΕΡΤ δεν έκλεισε ποτέ, την κρατήσαμε ανοιχτή και κοινωνική μέσα από την ΕΡΤ3, την ΕΡΤοπεν και τους ραδιοφωνικούς σταθμούς της ΕΡΑ), το ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΙΟ, η εκπομπή που ανέδειξε εμβληματικούς αγώνες όπως αυτούς των Σκουριών, της ΒΙΟΜΕ, των απολυμένων της Κόκα Κόλα, του κινήματος κατά των πλειστηριασμών και πολλούς άλλους, ΔΕΝ υπάρχει από αυτή την εβδομάδα ούτε ως επανάληψη στο πρόγραμμα της ΕΡΤ. 
Η εκδοχή που μας προβάλλουν είναι ότι ακόμη δεν υπάρχει νέα διοίκηση στην ΕΡΤ3. Ωστόσο οι άλλες εκπομπές έχουν αρχίσει ή αρχίζουν κανονικά.
Η κεντρική διοίκηση της ΕΡΤ πέρα από την ευθύνη που σίγουρα έχει, έχει κάποια θέση επί του θέματος;

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *