Salonica Electronix: Η πρόσκληση

σαλονικαΗ εταιρία Libra Press, τα περιοδικά Ψηφιακή Τηλεόραση και Security Report και η ιστοσελίδα Satleo.gr σας προσκαλούν στο πρώτο πανελλαδικό κλαδικό συνέδριο συστημάτων ασφαλείας και τηλεόρασης Salonica Electronix 2017. Η είσοδος στo συνέδριο είναι δωρεάν και το μόνο που απαιτείται είναι να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στο πίσω μέρος της πρόσκλησης και να τα παραδώσετε στην reception κατά την είσοδό σας στο συνέδριο.

Άλλος εναλλακτικός τρόπος εισόδου είναι να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην σχετική φόρμα που θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.salonica-electronix.gr, ώστε να σας περιμένει το καρτελάκι σας στην είσοδο.

Το συνέδριο διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο στις 11 και 12 Μαρτίου στο Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννης Βελλίδης που βρίσκεται εντός του χώρου της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Το συνέδριο ξεκινά από τις 09:00 το πρωί και ολοκληρώνεται στις 21:00 το βράδυ. Στη Salonica Electronix θα συμμετάσχουν όλες οι μεγάλες εταιρίες από τους χώρους των συστημάτων ασφαλείας και τηλεόρασης. Εντός του συνεδρίου θα υπάρξουν πολλά happenings και πολλές εκπλήξεις για τις οποίες θα ενημερωθείτε σταδιακά.

Σας περιμένουμε όλους στην γιορτή της αγοράς μας για να γνωριστούμε από κοντά, να ανταλλάξουμε εμπειρίες, ιδέες, απόψεις, ώστε να γίνουμε όλοι καλύτεροι στην δουλειά μας.

Χορηγοί επικοινωνίας του συνεδρίου είναι οι τηλεοπτικοί πάροχοι ΕΡΤ, ΕΡΤ3 και Nova, οι ραδιοφωνικοί σταθμοί 9,58FM και 102FM, η εφημερίδα ΠΑΡΟΝ μέσα από την στήλη της Τυπολογίες, τα κλαδικά περιοδικά Ψηφιακή Τηλεόραση και Security Report και οι ιστοσελίδες satleo.gr, digitaltvinfo.gr, securityreport.gr και Mediatvnews.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *