Η “Ψηφιακή Τηλεόραση” με ειδήσεις στα περίπτερα

Το νέο τεύχος Φεβρουαρίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το νέο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων.Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας, με ένα αφιέρωμα στη νέα αθλητική πλατφόρμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα.

Οικονομικοί, εύχρηστοι και πάντοτε επίκαιροι, οι δέκτες MAX είναι προσαρμοσμένοι στις σύγχρονες ανάγκες του μέσου χρήστη. Ο MAX TH.265 είναι ένας Full HD επίγειος ψηφιακός δέκτης που μόλις κυκλοφόρησε, ο οποίος εξοπλίζεται με DVBTtuner και υποστηρίζει αποκωδικοποίηση H.265/HEVC. Διαθέτει πανεύκολο μενού και συνοδεύεται από τηλεχειριστήριο εκμάθησης για κοινό έλεγχο δέκτη και τηλεόρασης, αποτελώντας έτσι ιδανική επιλογή ακόμα και για άτομα μεγαλύτερης ηλικίας.

Στην καθημερινότητα μας πλέον διαπιστώνουμε ότι ο μέσος χρήστης online υπηρεσιών, είτε αυτές αφορούν την εργασία του, είτε την διασκέδαση του, χρειάζεται μεγαλύτερη ταχύτητα, μεγαλύτερο bandwidth, καλύτερη πλοήγηση. Οι απαιτήσεις αυτές, όπως και οι ίδιοι οι χρήστες αυξάνονται καθημερινά. Οι διαχειριστές των δικτύων αυτών εξετάζοντας όλα αυτά τα δεδομένα κατέληξαν στο ότι η μόνη λύση είναι η κατασκευή νέων δικτύων μεγαλύτερης χωρητικότητας που να μπορούν να μεταφέρουν τις υπηρεσίες αυτές σε πολύ μεγάλες αποστάσεις με ελάχιστη εξασθένηση, χωρίς την ανάγκη ενεργού ενδιάμεσου εξοπλισμού. Η λύση αυτή είναι οι οπτικές ίνες, το πιο προηγμένο, από τεχνολογικής πλευράς, φυσικό μέσο το όποιο χρησιμοποιείται στις τηλεπικοινωνίες για τη μετάδοση σημάτων και πληροφοριών.

Εκτός από την επίγεια και δορυφορική λήψη που παρέχουν τον παραδοσιακό τρόπο να παρακολουθούμε τηλεόραση, λαμβάνοντας το τηλεοπτικό σήμα μέσω κεραίας, υπάρχει και η IPTV που προσφέρει έναν εναλλακτικό τρόπο τηλεθέασης. Βασισμένη στο πρωτόκολλο του Internet, η IPTV δίνει πρόσβαση σε live και On Demandπεριεχόμενο, επιτρέποντας στο χρήστη να παρακολουθεί τηλεόραση όχι μόνο από το σπίτι, αλλά και από οποιοδήποτε άλλος μέρος κι αν βρίσκεται. Οι συνδρομητικές IPTV υπηρεσίες που λειτουργούν στη χώρα μας είναι αρκετές και στο άρθρο που ακολουθεί θα περιγράψουμε το περιεχόμενο που προσφέρει καθεμιά από αυτές, καθώς και το κόστος που απαιτείται για τη μηνιαία, ή ετήσια συνδρομή τους.

Και όπως πάντα, η Ματίνα Παπαχριστούδη μας ενημερώνει για τις εξελίξεις στο χώρο των media, ενώ ο Νίκος Μποζιονέλος δίνει την αθλητική του νότα στις σελίδες του περιοδικού.

Μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το Security Report κυκλοφορεί και το NOW Φεβρουαρίου

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό NOW Δεκεμβρίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το Security Report.

Το NoW, αποτελεί την νέα προσπάθεια της Libra Press στο χώρο των κλαδικών εκδόσεων. Το NoW – Νet over Worldέρχεται με τεστ προϊόντων δικτύωσης, αλλά και με τεχνικά άρθρα – οδηγούς, ώστε να αποτελέσει τnν No1 πηγή ενημέρωσης για τον κλάδο της πληροφορικής.

Υπηρεσίες και προϊόντα που σχετίζονται με τα πληροφοριακά συστήματα και γενικότερα την τεχνολογία της πληροφορικής, θα περνούν κάθε μήνα από τις σελίδες του NoW, ενώ εταιρίες παροχής ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής, μαζί με συνεντεύξεις ειδικευμένων στελεχών θα αποτελέσουν βασικό κομμάτι της ύλης του περιοδικού.

Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε τεχνικούς – εγκαταστάτες των πληροφοριακών. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.nowmag.grμπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά.

Τεχνολογία VoIP. Είναι γεγονός αναμφισβήτητο ότι η επικοινωνία αποτελεί και θα συνεχίσει να είναι αναπόσπαστο μέρος της ζωής μας. Παράλληλα, η αύξηση της παγκοσμιοποίησης της οικονομίας καθιστά την επικοινωνία έναν τομέα εξαιρετικά υψηλής προτεραιότητας. Ως αποτέλεσμα αυτού, η επιλογή ενός κατάλληλου διαύλου επικοινωνίαςείναι μία από τις πιο κρίσιμες αποφάσεις που πρέπει να λαμβάνονται από κάθε οργανισμό που αναζητά μια μακρά και επιτυχημένη πορεία. Εκτός από την σταθερή και την κινητή που αποτελούν τους παραδοσιακούς τρόπους τηλεφωνίας, το διαδίκτυο προσφέρει μια εξαιρετικά επωφελή εναλλακτική λύση, η οποία βασίζεται στην τεχνολογία VoIP. Ενημερωθείτε για το πώς λειτουργεί η εν λόγω τεχνολογία, αλλά και τις εφαρμογές και τα πλεονεκτήματα της σήμερα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *