Διαγράφηκαν οι φόροι του Κοντομηνά, αφήνει απλήρωτους τους εργαζόμενους!

Τέλος Οκτωβρίου μπαίνει λουκέτο σε ένα ακόμη Μέσο, στην ιστοσελίδα πολιτισμού w.tospirto.net , ιδιοκτησίας Δημήτρη Κοντομηνά. Ο επιχειρηματίας του οποίου διαγράφησαν φόροι ύψους 90 εκατ. ευρώ για αδήλωτα έσοδα, πριν περίπου ένα χρόνο (δείτε εδώ), σταμάτησε να πληρώνει τους έξι εργαζόμενους της ιστοσελίδας από τον Νοέμβριο του 2018 και τον Ιανουάριο του 2019. Λίγο μετά την οριστικοποίηση δηλαδή του deal με τον όμιλο Βαρδινογιάννη για τη μεταβίβαση του Alpha. H ιστοσελίδα tospirto δεν μεταβιβάστηκε στον όμιλο Βαρδινογιάννη και ο Δ. Κοντομηνάς απλώς σταμάτησε να πληρώνει τα λιγοστά χρήματα που έδινε στους εργαζόμενους. Η σελίδα ανέστειλε τη λειτουργία τους στο τέλος του Σεπτεμβρίου, κατεβάζει οριστικά ρολά σε λίγες μέρες και ο Δ. Κοντομηνάς είναι …άφαντος. Η εταιρεία μέσω της οποίας λειτουργούσε την ιστοσελίδα είναι

η εταιρεία ” Στιλβών ΑΕ“,η οποία προφανώς δεν έχει αναστείλει τη λειτουργία της. Αρνείται όμως να πληρώσει τα δεδουλευμένα των έξι δημοσιογράφων που “έτρεχαν” τη σελίδα. Μη φανταστείτε μεγάλα ποσά, ελάχιστα που πληρώνοντανμε μπλοκάκι ή απόδειξη δαπανών. Ο επιχειρηματίας όμως που πούλησε στον Βαρδινογιάννη και κέρδισε την παραγραφή των χρεών του δεν πληρώνει γιατί έτσι θέλει.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι απλήρωτοι εργαζόμενοι είχαν συνεχείς διαβεβαιώσεις από τα στελέχη της εταιρείας Κοντομηνά ως πρόσφατα πως θα πληρωθούν μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου. Κάτι που φυσικά δεν έγινε, αντιθέτως η σελίδα κλείνει και ο Δ. Κοντομηνάς εξαφανίζεται και από εκεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *