Mega: Συνεχίζουμε να λειτουργούμε, θα συνεχίσουμε

mega-adeiesΤο Mega συνεχίζει να λειτουργεί είναι η απάντηση της “Τηλέτυπος” στην απόρριψη της αίτησής του από την επιτροπή ελέγχου στη γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας. Η οποία και χρωστάει μια απάντηση στο ερώτημα του Λ. Κρέτσου αν οι λόγοι απόρριψης είναι “θεραπεύσιμοι”. Το Mega ισχυρίζεται στην ανακοίνωση πως οι συζητήσεις με τις τράπεζες συνεχίζονται, άρα να υποθέσουμε πως το κανάλι βρίσκεται ακόμη στο παιχνίδι της τηλεοπτικής αδειοδότησης;

Η ανακοίνωση της Τηλέτυπος

Μετά από 27 χρόνια κυρίαρχης παρουσίας και πολυσχιδούς προσφοράς η εταιρεία ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. κρίθηκε από καινοφανή όργανα, «στάσιμη». Λάθος, εθελοτυφλία ή σκοπιμότητα άραγε ;

H ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. η μόνη πολυμετοχική εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών από το 1994 τηλεοπτική εταιρεία διαθέτει την διαυγέστερη μετοχική σύνθεση, με ημεδαπούς και θεσμικούς αλλοδαπούς επενδυτές, την πλέον διαφανή προέλευση οικονομικών μέσων και τον μικρότερο σε σχέση με τον κύκλο εργασιών της και μάλιστα τον πλέον εξασφαλισμένο για τις Τράπεζες δανεισμό μεταξύ όλων των ηλεκτρονικών ΜΜΕ.

Έχει αποδώσει στο Ελληνικό Δημόσιο από το 1989, που λειτουργεί νόμιμα βάσει αδείας, έως σήμερα φόρους και τέλη πλέον του 1.300.000.000 ευρώ απασχολεί δε συνεχώς προσωπικό πλέον των 500 ατόμων έχοντας καταβάλει αμοιβές ύψους 450.000.000 ευρώ.

Ευρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τις Τράπεζες για την αναδιάρθρωση του δανεισμού της και την αποδέσμευση σημαντικών χρηματικών ποσών, που θα επιτρέψει την τακτοποίηση υποχρεώσεών της.

Το MEGA συνεχίζει να λειτουργεί διεκδικώντας τα δικαιώματα του πάντα εντός των πλαισίων της εθνικής και κοινοτικής νομοθεσίας σε πείσμα των καταστάσεων και των καιρών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *