Hot Doc: Βρέθηκε βάκιλος του άνθρακα σε ελληνικό εργαστήριο

χοτντοκΒάκιλος άνθρακα, ο οποίος θεωρείται το νούμερο ένα όπλο μαζικής καταστροφής αφού μπορεί κυριολεκτικά να αφανίσει τεράστιους πληθυσμούς, εντοπίστηκε από την Αντιτρομοκρατική σε εργαστήριο στην Ελλάδα το οποίο μάλιστα δεν πληροί τις προδιαγραφές, αφού δεν διαθέτει την απαραίτητη πιστοποίηση για φύλαξη μιας τόσο επικίνδυνης ουσίας. Διαβάστε ποιος είναι ο καθηγητής που εμφανίζεται ως κάτοχος του άνθρακα και ενημερωθείτε από το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Hot Doc, για το πώς και το πότε ήρθε στην Ελλάδα και για ποιον σκοπό χρησιμοποιήθηκε.

Στα άλλα θέματα του περιοδικού

Ιστοσελίδες φτιαγμένες από χρυσάφι – διαβάστε στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Hot Doc, πώς Οργανισμοί της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ξοδεύουν εκατομμύρια κάτω από περίεργες και συχνά αδιαφανείς συνθήκες, με πρόσχημα την κατασκευή ιστοσελίδων ή άλλων ψηφιακών υπηρεσιών και εφαρμογών ίντερνετ πάντοτε στο όνομα του πολίτη.

Σιώπη, η Βρετανία ψηφίζει – τι σημαίνει για τη Μεγάλη Βρετανία και την ίδια την Ευρώπη, το Brexit. Πώς διαμορφώνονται οι συσχετισμοί λίγες ημέρες πριν από το ιστορικό δημοψήφισμα. Τι θέλουν και τι φοβούνται υποστηρικτές της παραμονής και της εξόδου.

Μπορεί η Τουρκία να κουνάει το δάκτυλο στη Γερμανία; – όλη η αλήθεια πίσω από την κρίση στις σχέσεις των δύο χωρών. Πώς μπορεί το Βερολίνο να συγκρουστεί με τον ανεξέλεγκτο Ερντογάν και τι ζητάει από την καγκελάριο Μέρκελ ο γερμανικό λαός.

Euro σε κόκκινο συναγερμό – το σκοτεινό πέπλο της τρομοκρατίας σκεπάζει τη Γαλλία λίγες ημέρες πριν από την έναρξη του Euro 2016, ενώ τα κενά ασφαλείας παραμένουν. Εμπόλεμη ζώνη θα θυμίζει η γαλλική επικράτεια από τις 10 Ιουνίου μέχρι τις 10 Ιουλίου.

«Αντύπας ραπίσας Κυριακού εφονεύθη αμυνομένου…» – η ζωή του αγωνιστική που έμαθε τους κολίγους να μοιράζονται τη γη. Έζησε λίγο, η φήμη εξαπλώθηκε στα πέρατα της Ελλάδας και δολοφονήθηκε όταν εκνεύρισε τους τσιφλικάδες.

Ένα δείπνο στο Κρεμλίνο… – όταν ο «πατέρας της νίκης» Ουίνστον Τσώρτσιλ έγινε «φίλος» με τον Στάλιν χάρη σ’ ένα καλό γεύμα και μερικά μπουκάλια κρασί. Τι αποκαλύπτει για τη συνάντησή τους το 1942 στο Κρεμλίνο μια επιστολή του Σερ Αλεξάντερ Καντόγκαν, μόνιμου αναπληρωτή του υπουργού Εξωτερικών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *