Φοβήθηκε ο Σαμαράς έως και το Mega του!

σαμαράςΟ πρωθυπουργός που αρνήθηκε τον ασφαλή “διάλογο” των debate με τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς και τον Αλέξη Τσίπρα. Ο Αντώνης Σαμαράς που μπορούσε να βρίζει και να τρομοκρατεί με την άνεση του, καθισμένος απέναντι σε “υπαλλήλους” του υπ.Οικονομικών, συμβασιούχους δανεικούς συντάκτες στη ΝΕΡΙΤ. Ο πρωθυπουργός που απάντησε μόνος του σε “αόρατη” ερώτηση στο δρόμο. Ο Αντώνης Σαμαράς λοιπόν δεν θα δώσει συνέντευξη ούτε καν στο Mega του! Η είδηση έγινε γνωστή χθές από το site “typologies” που έγραψαν για “εμπλοκή” στις διαβουλεύσεις ανάμεσα στο πρωθυπουργικό γραφείο και τον ειδησεογραφικό μηχανισμό του Mega,  προκαλώντας αίσθηση.

Επίσημα το γραφείο του πρωθυπουργού έβγαλε ανακοίνωση ότι ο Αντώνης Σαμαράς θα κόψει σήμερα κορδέλες σε κάποια εγκαίνια. Η αλήθεια όμως είναι πως ο πρωθυπουργός δεν πηγαίνει στο Mega γιατί, όπως μαθαίνουμε, δεν του έκαναν τη χάρη να του στείλουν τις ερωτήσεις…Η Όλγα Τρέμη, ο Νίκος Στραβελάκης και τα λοιπά στελέχη του καναλιού που τόσο πολύ έχουν στηρίζει την κυβέρνησή του.

Αν η πληροφορία αληθεύει, αξίζει να επισημανθούν δυο πράγματα. Το πρώτο ότι ο Αντώνης Σαμαράς λίγο πριν το νήμα των εκλογών, τρέμει και τη σκιά του. Το δεύτερο ότι το Mega άρχισε να κρατάει αποστάσεις. Και έμεινε έτσι μόνο το μόρφωμα της ΝΕΡΙΤ να κρατά τα πρωτεία της “αποκλειστικής” συνέντευξης με τον πρωθυπουργό του “μαύρου” της ΕΡΤ και της εξόντωσης της ελληνικής κοινωνίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *