Ο πόλεμος για τηλεοπτικές άδειες στο νέο τεύχος της “Ψηφιακής Τηλεόρασης”

περιοδικο-νεοΚυκλοφόρησε στα περίπτερα το νέο τεύχος Ιουλίου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό Security Report, που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Αυτό το μήνα το κεντρικό θέμα του περιοδικού είναι η διεθνής κλαδική έκθεση τηλεοπτικού εξοπλισμού ANGA COM. Όπως καταγραφεί ο Αργύρης Νομικός, ο οποίος ταξίδεψε στην Κολωνία για λογαριασμό του περιοδικού ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ήταν μία από τις καλύτερες εκθέσεις που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια, με πολλά νέα προϊόντα και σημαντικές τεχνολογικές καινοτομίες.

Ένα σκέφτεστε στο PC σας, στο laptop σας ή ακόμη και στο Αndroid ή iOS smartphone σας να εγκαταστήσετε ένα σοβαρό πρόγραμμα Media Center, τότε δεν υπάρχει καλύτερο από το λογισμικό Kodi ή κατά το ευρύ κοινό XBMC. Μιλάμε για ένα πρόγραμμα ανοιχτού κώδικα, που εξελίσσεται συνεχώς και είναι 100% δωρεάν, όπως αναφέρει στο άρθρο του ο Σωτήρης Χατζηστρατής.

Ο πόλεμος για τις τηλεοπτικές άδειες κορυφώνεται, με την προσφυγή των καναλιών στο Συμβούλιο της Επικρατείας, ενώ ναυαγεί το πλάνο της ΕΡΤ για την δημιουργία ψηφιακού παρόχου, όπως μας αναφέρει Ματίνα Παπαχριστούδη.

Όπως είθισται κάθε μήνα τα καλύτερα νέα προϊόντα της αγοράς, χτυπούν την πόρτα του εργαστηρίου της Ψηφιακής Τηλεόρασης και αυτό το μήνα ήταν αρκετά.

Πρώτα από όλα έχουμε σε αποκλειστικότητα την νέα υπηρεσία Nova on Demand, που διατίθεται δωρεάν από την Nova, με τη νέα αναβάθμιση των δεκτών. Πρόκειται για μια νέα IPTV υπηρεσία, η οποία προέρχεται από την σύνδεση του δέκτη στο internet.

Η γαλλική πλατφόρμα TNT SAT δεν είναι τίποτε περισσότερα από τα επίγεια ψηφιακά κανάλια της Γαλλίας, που βγαίνουν και δορυφορικά για να καλύψουν τις λευκές περιοχές. Αυτή ακριβώς την δυνατότητα μπορούν να εκμεταλλευτούν οι απανταχού γαλλόφωνοι και μέσω του δέκτη Servimat Vega HD, να έχουν όλα τα γαλλικά κανάλια στο πιάτο τους.

Γεννημένος για δίκτυο, ο νέος Smart Home ML 1150S της Medialink, συνδυάζει λειτουργίες δορυφορικής λήψης, χιλιάδες ελεύθερα κανάλια IPTV και συμβατότητα με τα λογισμικά τύπου Stalker.

Η εταιρία Edision μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, ανανέωσε ουσιαστικά όλη τη γκάμα της. Έτσι, κάθε μήνα σας παρουσιάζουμε και ένα καινούργιο μοντέλο. Αυτό το μήνα έχουμε τον επίγειο δέκτη Edision Proton T265 LED, που υποστηρίζει DVB-T2/HEVC κάτι που τον ισχυροποιεί όχι μόνο σαν επίγειο δέκτη, αλλά και σαν Media Player.

Αν ψάχνετε για μια ολοκληρωμένη λύση IPTV για ξενοδοχεία, τότε πρέπει να λάβετε πολύ σοβαρά υπόψη σας την πρόταση της ισπανικής Televes. Πλήρως παραμετροποιήσιμο το Televes Arantia IPTV διαθέτει τα πάντα που μπορεί να χρειάζεται σήμερα ένα σύγχρονο ξενοδοχείο, ακριβώς με τον τρόπο που τα απαιτεί ο κάθε ξενοδόχος.

Τα τεστ του μήνα ολοκληρώνονται με τα νέα τηλεχειριστήρια αντικατάστασης της FT Electronics, που είναι ιδανικά για ξενοδοχεία και εξειδικευμένες χρήσεις.

Και αυτό το μήνα το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση έρχεται ζωντανό, με πρωτότυπα θέματα, αποκλειστικές ειδήσεις και με όλα τα νέα προϊόντα που κεντρίζουν το ενδιαφέρον της αγοράς.

Ελπίζουμε το νέο τεύχος της Ψηφιακής Τηλεόρασης να γεμίσει ευχάριστα και επιμορφωτικά τον ελεύθερο χρόνο σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *