Αποκαλύφθηκε το πλήρες κείμενο της “συμφωνίας” με τους δανειστές αλλά δεν το βλέπουν τα κυρίαρχα ΜΜΕ

openprojectΤο ThePressProject σε συνεργασία με το Forbes δημοσιεύει σήμερα την διαρροή του προσχέδιου της «συμφωνίας» (κατά άλλους «διαφωνίας») σε μια ειδική πλατφόρμα που περιλαμβάνει επίσης όλα τα στοιχεία που γνωρίζουμε τεκμηριωμένα ή ατεκμηρίωτα με στόχο να συμβάλει στο άνοιγμα του διαλόγου. Η ειδική εφαρμογή βρίσκεται εδώ , μια πλατφόρμα την οποία δημιούργησε το thepressproject βγάζοντας στον αέρα όλα τα επίμαχα κείμενα. Περιέργως τα mainstream media δεν “βλέπουν” τη συμφωνία και συνεχίζουν να “ενημερώνουν” με βάσει τις πηγές τους στην κυβέρνηση!

Διαβάζουμε στην ιστοσελίδα του thepressproject:

“Το πλήρες κείμενο που εδώ και μέρες εμφανίζεται στα ΜΜΕ τμηματικά και αποκομμένο από την πραγματική του ουσία που μπορεί να γίνει αντιληπτή μόνο στη συνολική του θεώρηση. Σας παρουσιάζουμε μια εφαρμογή που σας δίνει τη δυνατότητα να συγκρίνετε το προσχέδιο της νέας συμφωνίας με το μνημόνιο που βρίσκεται σε ισχύ, να το διαβάσετε ολόκληρο στα ελληνικά ή τα αγγλικά ενώ επιπλέον εσείς θα αποφασίσετε αν θέλετε να το εξετάσετε μόνοι σας ή να δείτε τον σχολιασμό της συντακτικής ομάδας του ThePressProject”.

Εκτός από το ασφαλιστικό, υπάρχει και το προσχέδιο του Μνημονίου 3. Κείμενα που θα πρέπει να διαβαστούν άμεσα από όλους Γιατί κυβέρνηση και θεσμοί δείχνουν-παρά τα όσα λέγονται σε ένα συνεχές παιχνίδι διαχείρισης και χειραγώγησης-να θέλουν να κλείσουν άμεσα τη συμφωνία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *