Η σύμβαση που προκαλεί “πόλεμο” από τα περιφερειακά κανάλια στη Digea

….Όπως διαβάζουμε στο νέο τεύχος του περιοδικού Digital TV info Σεπτεμβρίου, η κόντρα ανάμεσα στην “Εταιρεία” περιφερειακών σταθμών Αττικής και τη Digea για το ενοίκιο ψηφιακών συχνοτήτων, έχει ανάψει για τα καλά.
Το περιοδικό φέρνει στη δημοσιότητα μέρος της σύμβασης που αποστάλη από τη Digea στους περιφερειακούς σταθμούς της Αττικής με αποτελέσμα να ξεσπάσει η αυγουστιάτικη εξέγερση της Αττικής.
Τίποτε από όλα αυτά δεν κατάλαβε ο τηλεθεατής αφού το υπουργείο Μεταφορών αποδέχθηκε το αίτημα των μικρών καναλιών της Αθήνας, να εκπέμψουν ψηφιακά χωρίς να υπογράψουν σύμβαση με τη Digea. Η ΕΕΤΤ, όπως διαβάζουμε στο ρεπορτάζ του περιοδικού, έδωσε το ελεύθερο της μετάδοσης, αναγκάζοντας τη Digea να το αποδεχθεί, ως τις 9 Σεπτεμβρίου. Η συνέχεια του θέματος θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον, ειδικά αν σκεφθεί κανείς ότι σε λίγες μέρες σβήνει το αναλογικό σήμα στον Έβρο και το Βόρειο Αιγαίο. Και στην Πελοπόννησο ακόμη δεν έχουν όλες οι περιοχές ψηφιακή τηλεόραση.

Στα άλλα θέματα του περιοδικού που κυκλοφορεί στα περίπτερα, υπάρχει

εκτενές αναλυτικό αφιέρωμα για τα αθλητικά γεγονότα και τις μεταδώσεις στο ποδόσφαιρο και που μπορούν να τις παρακολουθήσουν δορυφορικά οι τηλεθεατές. Το περιοδικό ενημερώνει πως από τον Ιανουάριο του 2015, μετονομάζεται σε “Ψηφιακή Τηλεόραση”

Όλο το δελτίο Τύπου για την έκδοση του νέου τεύχους:

Το Digital TV στα περίπτερα
Με πλούσια και αποκλειστική ειδησεογραφία, ενισχυμένη αρθρογραφία και πάντα με πρωτότυπη ύλη, κυκλοφορεί στα περίπτερα το τεύχος Σεπτεμβρίου του Digital TV info, μαζί με το περιοδικό Security Report, ειδικό για τους τεχνικούς των συστημάτων ασφαλείας και πλέον όχι μόνο!
Όπως θα δείτε και μόνοι σας στο εξώφυλλο, από το τεύχος Ιανουαρίου, το περιοδικό μας πηγαίνει σε ελληνικό τίτλοκαι θα ονομάζεται πλέον Ψηφιακή Τηλεόραση.
Όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή έτσι και φέτος σας παρουσιάζουμε τον αθλητικό χάρτη της σαιζόν 2014-2015. Διαβάστε αναλυτικά ποια αθλητικά γεγονότα θα προβάλλει το κάθε πακέτο. Champions League, Europa League, Primera Division, Bundesliga, Premiere League, NBA, Euroleague, Formula1, και πολλά ακόμη, αποκλειστικά και μόνο μέσω δορυφορικής TV.
Η συνέχεια περνά στην ψηφιακή τηλεόραση, με πολλές αποκλειστικές ειδήσεις, για το άκρως επιτυχημένο switch off της Αττικής, αλλά και για τον πόλεμο που έχει ξεκινήσει μεταξύ περιφερειακών σταθμών και Digea.
Σε ρυθμό επίγειας ψηφιακής TV κινείται και ο Σωτήρης Χατζηστρατής, ο οποίος σας παρουσιάζει τους ψηφιακούς χάρτες του τηλεοπτικού σήματος σε Θράκη, Ανατολική Μακεδονία και Βορειοανατολικό Αιγαίo, ώστε να γνωρίζετε επακριβώς πόσο σήμα λαμβάνετε και από ποια κατεύθυνση (Κέντρο Εκπομπής) έρχεται αυτό, λόγω του επερχόμενου switch off της αναλογικής TV, στις 5 Σεπτεμβρίου.
Επιστροφή στα δορυφορικά θέματα, όπου ο Γιάννης Φίλιππος Δημητριάδης, σας παρουσιάζει τις δυνατότητες λήψης που έχουν σε όλη την Ελλάδα μια σειρά νέων δορυφόρων, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι ιδιαίτερα σημαντικοί, όπως οι Turksat 4A – 42Ε, Eutelsat 3B – 3Ε,  Astra 5B – 31,5Ε κ.ά.
Η αρθογραφία ολοκληρώνεται με μια πολύ πρωτότυπηεγκατάσταση. Οι Παράσχος Θεοδοσιάδης και Κώστας Ζιακάνας της εταιρίας MSG, παρουσιάζουν αποκλειστικά για τους αναγνώστες του Digital TV info, ένα φωτογραφικό οδηγό για την επιτοίχια εγκατάσταση μιας κυρτής τηλεόρασης Samsung 65 ιντσών.
Ο Σεπτέμβριος ανοίγει πάντα την νέα σαιζόν με νέα ενδιαφέροντα μοντέλα, κάτι που εκτοξεύει το ενδιαφέρον των τεστ του μήνα.
Τον χορό των τεστ ανοίγει ο Παναγιώτης Μαλακούδης, ο οποίος σας παρουσιάζει αποκλειστικά τον νέο VU+ Solo SE, έναν κορυφαίο δέκτη Linux/Enigma2, ο οποίος αποτελεί την Lite έκδοση του VU+ Solo2, ώστε να διατίθεται σε ασυναγώνιστη τιμή.
Η συνέχεια έρχεται από τον Παύλο Κερασίδη, με τον νέο δέκτη της Amiko HD8260+. Ένας απόλυτα δικτυακός Combo δέκτης, που επιτρέπει streaming των καναλιών σε συσκευές Android, όπως Android box, Smart Phones και Tablets.            
Στη συνέχεια ο Σωτήρης Χατζηστρατής σας ενημερώνει για τις μεταδόσεις της αγγλικής Premier League από το αθλητικό πακέτο beIN Sports Arabia, αλλά και για τον νέο μοντέρνο δέκτη του πακέτου Humax IRHD-1000S.
Η σκυτάλη περνάει και πάλι στον Παύλο Κερασίδη που σας παρουσιάζει αποκλειστικά τα δύο νέα δημοφιλή μοντέλα των επίγειων δεκτών Edision. H σειρά Mini Triton 2, έρχεται με δύο μοντέλα το HD και το νέο SD.
Αν θέλετε να τα έχετε όλα δορυφορικά – τηλέφωνο, τηλεόραση και internet – δεν έχετε παρά να στραφείτε στην μοναδική 3play Sat υπηρεσία της αγοράς. Το Nova 3play Sat, αποτελεί την παραλλαγή της υπηρεσίας 3play της Nova, για περιοχές που οι συνθήκες επιβάλλουν δορυφορικό internet και τηλέφωνο.
Τέλος, σε πιο επαγγελματικό επίπεδο, ο Παύλος Κερασίδης σας παρουσιάζει το νέο Satlink WS-6979 HD. Πρόκειται για ένα Combo Finder, που μπορεί να μετρήσει σήματα DVBT/T2 και DVBS/S2, και να προβάλει στην οθόνη του εικόνα από δορυφορικά και επίγεια προγράμματα, SD και HD ανάλυσης.
Και όπως πάντα μαζί με το Digital TV info θα βρείτε και το περιοδικό Security Report, με θέματα που αφορούν τους επαγγελματίες τεχνικούς των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας και τους υπεύθυνους ασφαλείας.
Φέρνοντας κάθε μήνα πρωτότυπα θέματα που παρουσιάζονται για πρώτη φορά στα έντυπα μέσα, πλούσιο και αποκλειστικό ρεπορτάζαπό όλες τις εξελίξεις, καθώς και πλήρη και κυρίως έγκυρη σύνοψη της ειδησεογραφίας του μήνα, ελπίζουμε το νέο τεύχος του Digital TV info, να γεμίσει ευχάριστα και επιμορφωτικά τον ελεύθερο χρόνο σας.
Καλές λήψεις!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *