Η ΕΡΤ 3 στη συναυλία στις Σκουριές, η ΝΕΤ στα “40” της Ν.Δ στη Χαλκιδική

<Το μόρφωμα της ΝΕΡΙΤ πληρώνει 26 (!!!) άτομα για 4ήμερο στη Χαλκιδική με κόστος πάνω από 16.000 ευρώ για να καλύψουν τα 40 της ΝΔ. Την ίδια ώρα οι εργαζόμενοι-απολυμένοι της ελεύθερης ΕΡΤ, που η εκδικητική κυβέρνηση του “μαύρου” τους έχει κλέψει τις αποζημιώσεις, καλύπτουν την συναυλία στην Ιερισσό ενάντια στην εξόρυξη χρυσού>>. 


Κουστωδία ΝΕΡΙΤ για τα σαράντα της Ν.Δ.
(Από την “Αυγή της Κυριακής”

Έναν… στρατό ολόκληρο ανέβασε η ΝΕΡΙΤ στη Χαλκιδική το Σάββατο, προκειμένου να καλύψει την επετειακή ομιλία του Αντ. Σαμαρά για τα 40 χρόνια από την ίδρυση της Ν.Δ., διάρκειας μιας ώρας. Στην… εκστρατεία στη Β. Ελλάδα έλαβαν μέρος 26 εργαζόμενοι της ΝΕΡΙΤ, ένας δημοσιογράφος και 25 τεχνικοί, μεταξύ των οποίων μέχρι και διευθυντής φωτογραφίας. Η διάρκεια της αποστολής ήταν τέσσερις μέρες: αναχώρηση την προηγούμενη Πέμπτη και επιστροφή σήμερα. Γλέντι κανονικό δηλαδή για τα 40…

Μια διοίκηση που λέει «ναι σε όλα» στην κυβέρνηση, φτάνει σε απίθανες ακροβασίες, ανορθολογισμούς και χοντροκοπιές, όπως έχει γίνει φανερό ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα. Από τη μετάδοση των Βαρδινογιάννειων, αίτημα των βρακοφόρων της Κρήτης, μέχρι το λογοκριτικό κόψιμο της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ και την Ανάβαση των μυρίων για μια ώρα μετάδοσης του πρωθυπουργού, μάλιστα σε κλειστό χώρο. Αυτό τους λένε, αυτό γίνεται.

Το τελευταίο επεισόδιο έχει και την πλάκα του. Η αποστολή – μαμούθ για την κάλυψη του Α. Σαμαρά μετράει: 9 εικονολήπτες, 3 ηχολήπτες, 3 ηλεκτρολόγους / ηλεκτρονικούς, 3 εργατοτεχνίτες, και 3 οδηγούς. Μια κουστωδία ανθρώπων, που θα κοστίσει στη ΝΕΡΙΤ, δηλαδή στον φορολογούμενο, 16.000 ευρώ. Στα έξοδα περιλαμβάνονται ημερήσια αποζημίωση, κόστος διαμονής, αεροπορικά εισιτήρια, ενοικίαση αυτοκινήτων, καύσιμα αυτοκινήτων, διόδια και άλλα πρόσθετα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *