ATHENS ELECTRONIX 2016, η κλαδική έκθεση συστημάτων ασφαλείας και τηλεόρασης

athens_electronix_2016_logos_finalΓια πρώτη φορά στη χώρα μας διοργανώνεται κλαδική έκθεση συστημάτων ασφαλείας και τηλεοπτικών συστημάτων. Η Athens Electronix αποτελεί την ανατολή μιας νέας εποχής για τους κλαδικούς χώρους των συστημάτων ασφαλείας και ψηφιακής τηλεόρασης.

Η έκθεση θα διεξαχθεί στις 15-16-17 Απριλίου στον εκθεσιακό χώρο Helexpo Maroussi, που βρίσκεται στην Λεωφόρο Κηφισίας 49, ακριβώς δίπλα από το ΟΑΚΑ.

Διοργανώτρια εταιρία είναι η Libra Press, γνωστή στο χώρο των εκδόσεων του κλαδικού τύπου, μιας και εκδίδει επί σειρά ετών τα καταξιωμένα περιοδικά Ψηφιακή Τηλεόραση και Security Report, ενώ διαθέτει και τις γνωστές ιστοσελίδες www.digitaltvinfo.gr, www.satleo.gr και www.securityreport.gr

 Οι μεγαλύτεροι εισαγωγείς στα συστήματα ασφαλείας και τηλεόρασης θα λάβουν μέρος στην Athens Electronix εκθέτοντας τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες που διατίθενται στην ελληνική αγορά.

 

Η έκθεση απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες και γενικότερα σε όλους τους εραστές του κλάδου της τεχνολογίας, είτε αυτή αφορά τηλεοπτικά ή συστήματα ασφαλείας, είτε αφορά τον ευρύτερο τομέα της τεχνολογίας, όπως δίκτυα, επικοινωνίες, οπτικοακουστικό εξοπλισμό, κ.ά.

 

Η έκθεση θα έχει έντονη προβολή σε τηλεοπτικά κανάλια πανελλαδικής κάλυψης, σε περιοδικά τεχνολογίας, ενώ θα υπάρξει μαζική παραγωγή προσκλήσεων, εντύπων, αφισών και γενικότερα διαφημιστικού υλικού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *