Απορρίφθηκε η αγωγή του ΕΔΟΕΑΠ κατά την Τράπεζας της Ελλάδας για το PSI

exontesΜια ημέρα πριν την έξοδο του 2015 τελείωσε για το κράτος των πολιτικών και δικαστών η “εκκρεμότητα” του ΕΔΟΕΑΠ. Επτά σχεδόν μήνες μετά τη δίκη της αγωγής του ΕΔΟΕΑΠ κατά της Τράπεζας της Ελλάδας με την οποία διεκδικούσε μεγάλη αποζημίωση, βγήκε η απόφαση του Πρωτοδικείου. Η αγωγή απορρίπτεται! Οι λόγοι απόρριψης θα γίνουν γνωστοί από Δευτέρα με το καλό και προφανώς ο ασσφαλιστικός οργανισμός θα κάνει έφεση. Αν συνεχίσει βέβαια να υπάρχει και το 2016…

Η δίκη της αγωγής είχε γίνει τον Μάϊο του 2015 με τη νομική υπηρεσία του ΕΔΟΕΑΠ πανέτοιμη να αντιμτωπίσει τους νομικούς της Τράπεζας της Ελλάδας. Ο ένας και μόνος μάρτυρας από την πλευρά του ΕΔΟΕΑΠ ο Δ. Τρίμης παρουσίασε όλα τα στοιχεία που αποδείκνυαν το πολιτική έγκλημα κατά των ταμείων. (Για τη δίκη μπορείτε να δείτε και εδώ το άρθρο του στην “Εφημερίδα των Συντακτών“).

Η διοίκηση των “6” στο νέο ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ δεν ήταν γενικά πρόθυμη να στηρίξει την αγωγή του προηγούμενου διοικητικού συμβουλίου κατά της Τράπεζας της Ελλάδας. Γεγονός είναι ότι αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά πως το μνημονιακό κράτος ανεξαρτήτως κυβερνήσεων ξέρει να προστατεύει τις τράπεζες και τα αφεντικά τους…

http://www.efsyn.gr/arthro/i-trapeza-tis-ellados-sto-skamni-gia-psi

1 comment for “Απορρίφθηκε η αγωγή του ΕΔΟΕΑΠ κατά την Τράπεζας της Ελλάδας για το PSI

 1. spanopoulou
  January 2, 2016 at 2:26 pm

  Ο Αγώνας πρέπει να συνεχιστεί!Με εφεση ,με Άρειο Πάγο αν χρειαστει και εάν τελεσιδικήσει σε βάρος μας τότε ανοίγει ο δρόμος για το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Μπορεί να …ξεχνάτε ότι η αγωγή αυτή είναι η μοναδική που κατατέθηκε από τον ασφαλιστικό φορέα ΕΔΟΕΑΠ κατά της ΤτΕ και ότι την αποζημίωση ύψους 90.000.000 € τη διεκδικούμε από την Τράπεζα της Ελλάδος όχι από την Κυβερνηση.
  Άρα η απαίτηση μας στρέφεται κατά της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας της οποία branch είναι η ΤτΕ .
  Επίσης επιλεκτικά ξεχνάτε να αναφέρετε ότι η αγωγή ασκήθηκε από την ενωμένη διοίκηση των 9 μελών του ΔΣ ΕΔΟΕΑΠ επί Προεδρίας Ελένης Σπανοπούλου. Και δεν ευλογώ τα γένια μου γιατί ποτέ δεν θεώρησα ότι έχω ….Απλά αγωνίστηκαμε ενωμένοι για την Κοινωνική Ασφάλιση και Περίθαλψη του Κλάδου και χτυπηθήκαμε σκληρά από όλα τα γρανάζια του πολιτικού ,οικονομικού ,τραπεζικού ,εκδοτικού, δημοσιογραφικού ,συνδικαλιστικού και παραταξιακού συστήματος .
  Αυτά και συνεχίζουμε ΌΡΘΙΟΙ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *