Ο Σκαναβής του Ελεύθερου Τύπου απειλεί όσους έκαναν ασφαλιστικά μέτρα

etipos-psalidiΟ εκδότης του “Ελεύθερου Τύπου” Αλεξης Σκαναβής άρχισε τις απειλές σε όσους εργαζόμενους έχουν καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα κατά της εκδοτικής εταιρείας, απαιτώντας τα δεδουλευμένα τους. Τους απειλεί πως θα απολυθούν και δεν πρόκειται να πληρώσει τα χρωστούμενα δεδουλευμένα τους, αν δεν αποσύρουν τα ασφαλιστικά μέτρα!  Θα τους δώσει, λέει, μόνο τις αποζημιώσεις, τις οποίες “πληρώνει” με επιταγές.

Οι εργαζόμενοι στο μεταξύ έχουν κάνει καταγγελία στην ΕΣΗΕΑ και για την πρόσληψη συνταξιούχων για θέσεις που έμειναν κενές μετά από απολύσεις των εργαζομένων τους. Στο μεταξύ συνεχίζεται η φυγή δεκάδων παλιών εργαζομένων από την εφημερίδα, τους οποίους εσκεμμένα δεν πληρώνει τους μισθούς η εργοδοσία.

 

 

2 comments for “Ο Σκαναβής του Ελεύθερου Τύπου απειλεί όσους έκαναν ασφαλιστικά μέτρα

 1. LL
  September 24, 2015 at 10:27 am

  ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΣΗ. ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΝΕΝΑΙΤΙΚΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ. ΔΙΝΕΙ ΔΥΟ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ, ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΑ ΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ.
  ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

 2. ΛΛ
  September 24, 2015 at 10:33 am

  ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΠΛΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ, ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΑ ΠΟΣΑ, ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ, ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΑ, ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ (ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΡΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ) 2013-2014-2015, ΜΙΣΘΟΥΣ ΑΠΟ ΜΑΙΟ 2015-ΚΑΙ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ 2015, ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΔΕΙΑΣ, ΜΗ ΛΗΦΘΕΙΣΑ ΑΔΕΙΑ, ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΑΠΟΛΥΣΕΩΣ?
  ΓΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΤΕ, ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΟΛΑ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΩΙ, ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *