Δεν ανοίγει η ΕΡΤ στις 11 Μάη

Από http://klassikoperiptosi.blogspot.gr

Από http://klassikoperiptosi.blogspot.gr

Η πρόθεση υπήρχε. Να ανοίξει πανηγυρικά η ΕΡΤ στις 11 Μαϊου. Η πληροφορία που διακινήθηκε προκάλεσε έντονη αναστάτωση στους εργαζόμενους της ΕΡΤ που στο μεταξύ δεν είχαν καμία απολύτως ενημέρωση για το πότε και πώς θα μπουν στο ραδιομέγαρο. Και φυσικά το ερώτημα ήταν, μπορεί να ανοίξει η ΕΡΤ χωρίς τους εργαζόμενους της; Θα εμφανιστεί το σήμα ΕΡΤ στην οθόνη και θα συνεχιστεί η ΝΕΡΙΤ να εκπέμπει απλά με άλλο όνομα αλλά τα ίδια πρόσωπα;

Η λεπτομέρεια της υπόθεσης είναι ότι δεν κατέστη δυνατόν να αποφασισθεί το νέο ΔΣ της ΕΡΤ, το οποίο θεωρούνταν πως σήμερα Παρασκευή θα μπορούσε να ανακοινωθεί.

Δ.Σ ωστόσο και διευθύνων σύμβουλος προφανώς δεν ανακοινώνονται σήμερα γιατί όπως λένε οι πληροφορίες, υπάρχουν πολλές πιέσεις για τα πρόσωπα που θα επιλεγούν. Ακόμη και μετά την οριστική απόφαση για το ποιοι θα αναλάβουν τις τύχες της ΕΡΤ, απαιτείται κάποιος χρόνος για τις διαδικασίες του προσωπικού.

Γιατί κανείς δεν θέλει να πιστέψει πως θα εμφνανιστεί το σήμα ΕΡΤ στην οθόνη και οι εργαζόμενοι, ειδικά όσοι αγωνίστηκαν για να γίνει αυτό πράξη, θα βρίσκονται απέναντι στην ertopen και θα κοιτάζουν τους ΝΕΡΙΤ-ες να εφαρμόζουν το νέο νόμο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *