Δεν έγινε πρόεδροςτου ΕΣΡ η «μητέρα της Ζωής Κωνσταντοπούλου»

εσρ2Της Αγγέλας Νταρζάνου στην “Αυγή”
Δεύτερο κρούσμα παραπληροφόρησης χθές, μετά την 50χρονη ψυχολόγο-μαϊμού των καναλιών, αυτή τη φορά από το διαδίκτυο και το τουίτερ. Ούκ ολίγες ειδησεογραφικές ιστοσελίδες, αντιγράφοντας η μια την άλλη, υποστήριζαν χθες το απόγευμα ότι «Πρόεδρος του ΕΣΡ έγινε η μητέρα της Ζωής Κωνσταντοπούλου». Ο στόχος τους ήταν φανερός- πέρα από την παντελή άγνοια- να πλήξουν το κύρος της προέδρου της βουλής.
Η αλήθεια είναι ότι η Λίνα Αλεξίου, αντιπρόεδρος σήμερα στο “λειψό” ΕΣΡ, δεν έγινε πρόεδρος της ανεξάρτητης Αρχής.

Πώς θα μπορούσε άλλωστε, όταν ο πρόεδρος και τα μέλη του ΕΣΡ διορίζονται από τη διάσκεψη των προέδρων της Βουλής, με αυξημένη μάλιστα πλειοψηφία.
Αυτό που δεν κατάλαβαν οι συντάκτες “γενικών καθηκόντων” των ιστοσελίδων είναι ότι η απόφαση δεν αφορά βεβαίως τη σύνθεση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, αλλά το Υπηρεσιακό Συμβούλιο του ΕΣΡ που ασχολείται με υπηρεσιακά θέματα των υπαλλήλων, ένα εσωτερικό όργανο, που εν προκειμένω θα ασχολήθεί με προαγωγές υπαλλήλων που εκκρεμούν εδώ και καιρό.
Σε αυτό το Υπηρεσιακό Συμβούλιο τοποθετείται πρόεδρος η κ. Αλεξίου και μέλη του υπηρεσιακοί του ΕΣΡ, εκπρόσωπος του ΑΣΕΠ καθώς και της Αρχής δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

 

1 comment for “Δεν έγινε πρόεδροςτου ΕΣΡ η «μητέρα της Ζωής Κωνσταντοπούλου»

  1. Αντιγόνη
    May 9, 2015 at 5:34 am

    Και κάτι ακόμη. Από πότε μια γνωστή δημοσιογράφος, όπως η Λίνα Αλεξίου, αναφέρεται μόνο με την ιδιότητα της μητέρας μιας πολιτικού; ΄Κοντόθωρα “πλήττουν” την πρόεδρο της βουλής, εκμεταλλευόμενοι και την άγνοια σε μεγάλο τμήμα της χειραγωγημένης “κοινής γνώμης”. Ουσιαστικά, δεν έχουν κανέναν σεβασμό – και αυτόν τον έχουν χάσει παντελώς, προς μια συνάδελφό τους. Τέλος, έγραψαν ποτέ σαν “είδηση” ότι έγινε υπουργός ο γιος του Κ. Μητσοτάκη ή του Γ. Βαρβιτσιώτη ή του Κεφαλογιάννη ή … ων ουκ έστιν αριθμός;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *