Η αυτοδιαχειριζόμενη Press Publica στο διαδικτυακό αέρα

πρεσπουμπλικαΑύριο, Δευτέρα 20 Απρίλη, ξεκινάει η λειτουργία της νέας δημοσιογραφικής ιστοσελίδας Press Publica (www.presspublica.gr)

Eίναι μια πρωτοβουλία καθαρά αυτοδιαχειριζόμενη και δημοσιογραφική.
Στην έναρξη της προσπάθειας μας, μπορείτε να δείτε και να διαβάσετε δύο βαρυσήμαντες συνεντεύξεις κορυφαίων υπουργών της κυβέρνησης για όλα τα θέματα της επικαιρότητας:
– Ο υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης μιλά για τις καταλήψεις και τους καταληψίες, τις σχέσεις του με τον Γ. Πανούση και Ν. Παρασκευόπουλο, τις αντιρρήσεις των ΗΠΑ για τον Σάββα Ξηρό, το μεταναστευτικό, τους εκβιασμούς των εταίρων, τις ανάγκες της οικονομίας και την τελική έκβαση των διαπραγματεύσεων.
– Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γ. Πανούσης, μιλά για τον πρωθυπουργό και την ανάγκη μεγάλων κοινωνικών τομών, το έργο της κυβέρνησης και τις αλλαγές που χρειάζεται η δομή της, τις σχέσεις Χρυσής Αυγής-ΕΛ.ΑΣ και τον πειθαρχικό έλεγχο των αστυνομικών, το άσυλο και την επέμβαση της αστυνομίας, το νέο στρατηγικό σχέδιο αστυνόμευσης που ετοιμάζεται, τα Εξάρχεια, τις Σκουριές και τον κουκουλονόμο.
– Ακόμη εκτενές αφιέρωμα στη δίκη της Χρυσής Αυγής που ξεκινά στις φυλακές Κορυδαλλού, με ρεπορτάζ, μαρτυρίες, συνεντεύξεις συνηγόρων πολιτικής αγωγής και επιστημόνων για τα ανεξερεύνητα εγκλήματα της, τις παρακρατικές της σχέσεις με θύλακες εντός της ΕΛ.ΑΣ, τις πολιτικές ευθύνες των προηγούμενων κυβερνήσεων, τους άγνωστους σπόνσορες της.
– Επίσης μια ιστορική αναδρομή στην νεοναζιστική γενεαλογία από τον Βλάσση Αγτζίδη και ρεπορτάζ από την πρώτη μέρα της δίκης, μέσα κι έξω από το δικαστήριο.

1 comment for “Η αυτοδιαχειριζόμενη Press Publica στο διαδικτυακό αέρα

  1. April 20, 2015 at 4:49 pm

    Hello! I’ve been reading your blog for a long time now
    and finally got the bravery to go ahead and give you a shout out from Atascocita Texas!
    Just wanted to tell you keep up the good work!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *