Στον ΕΔΟΕΑΠ γίνεται πόλεμος, αλλά, όχι φυσικά για τις καρέκλες

ποπη-γιάννηςΑπό την Πόπη Χριστοδουλίδου

Οποιος έχει μυαλό και γνωρίζει λίγο τους κυρίους, που απειλούν, ασκούν τρομοκρατία, υβρίζουν και όλα αυτά τα κάνουν, γιατί τάχα αγαπούν τον ΕΔΟΕΑΠ, καταλαβαίνει. Σήμερα(χθές) συσκέφθηκαν για να μας βρίσουν και τους τρείς. Στην ΕΣΗΕΑ…Διαφώνησαν Νταουντάκη, Τσαλαπάτης, Φιλιππάκης, Σόμπολος. Οι άλλοι καλά κάνουν…Αποκαλύπτονται ξεδιάντροπα κυρίως, οι αριστεροί, γιατί τους δεξιούς μνημονιακούς τους γνωρίζουμε όλοι. Καλά κάνουν.

Ας συμμαχήσουν λοιπόν, παρακαλούμε πολύ, φορώντας παντελόνια. Γιατί, το γεγονός πως κρύβουν , αυτό, που φανερώσαμε, οι τρείς. Αγγέλης, Ντελέζος, Χριστοδουλίδου, δηλαδή πως επιθυμούν έναν ΕΔΟΕΑΠ Επαγγελματικό Ταμείο για λίγους, με περικοπές στην υγεία, στο εφάπαξ και στην επικούρηση και με αφεντικά ασφαλιστικές εταιρείες, είναι πλέον ολοφάνερο. Θέλει η π@@@@@@ να κρυφτεί, αλλά….ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ.

Αύριο(σήμερα), στις 12 το μεσημέρι , έχω συγκαλέσει ΔΣ ως πλειοψηφήσασα της μόνης πλειοψηφούσας Ενώσεως στον ΕΔΟΕΑΠ, δηλαδή, της ΕΣΗΕΑ. Αυτή είναι και η μόνη νόμιμη σύγκληση.

Οποιος θέλει να πάει στου κυρίου της ΕΠΗΕΑ, πάει, ψηφίζει προεδρείο και προχωράει, αν πιστεύει πως δεν είναι παράνομη η σύγκληση αυτή.

Ολοι αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας. Εμείς οι τρείς, Αγγέλης , Ντελέζος, Χριστοδουλίδου το κάναμε ήδη σοβαρά, χωρίς παρανομίες, χωρίς τρομοκρατία,απειλές και ύβρεις. ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΕΡΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΡΔΙΑ!
Κι αυτά, τα κατινίστικα υβρεολόγια κάποιων αριστερών της… τσούτσας, πως εγώ έχω καπρίτσιο και προσωπικούς λόγους, εκθέτουν αυτούς, που τα λένε.

ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΑΤΕ ΣΤΟ ΣΩΜΑ. ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ.ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΠΑΡΕΙ ΚΑΤΗΦΟΡΟ.ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ όμως αριστεροί ντροπίάζουν το κόμμα τους, γίνονται ρόμπα και τους φτύνει ο κόσμος.

Αυτή είναι η μοναδική αλήθεια. Και μην επιχειρήσετε να προτείνετε άλλα για άλλα για ξεκάρφωμα. Εντιμότητα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! ΠΕΙΤΕ: Θέλουμε ετούτον για πρόεδρο, αυτό μας κόφτει.

Γιατί ο …ετούτος θα το κάνει Επαγγελματικό Ταμείο.Τελεία και παύλα. Πείτε το ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!

Χαίρομαι που ο κόσμος σας έχει πάρει χαμπάρι. Και να γνωρίζετε: δεν κάνουμε πίσω οι τρείς, γιατί ο πόλεμος και μάλιστα πολύ βρώμικος από την πλευρά σας, γίνεται γιατί συγκρούονται οι αντιμνημονιακοί δημοκράτες, με κρυφομνημονιακούς ή ακραίους μνημονιακούς!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *