Η ΝΕΡΙΤ απαιτεί, πάλι, να κοπεί το ρεύμα στην ΕΡΑ Ιωαννίνων!

ψυχη βαθιάΤα φαινόμενα “ρεβανσισμού” από τη ΝΕΡΙΤ προς τους αγωνιζόμενους της ελεύθερης ΕΡΤ ανά την Ελλάδα συνεχίζονται. Δεν είναι μόνο οι δημοσιογράφοι εντός ΝΕΡΙΤ που “απειλούν” (αν είναι δυνατόν) το Μαξίμου με προσφυγές όταν θα ανοίξει η ΕΡΤ, δεν είναι μόνο οι φίλα προσκείμενοι στο ΣΥΡΙΖΑ εντός ΝΕΡΙΤ που ζητάνε θέσεις και καρέκλες. Είναι και η διοίκηση της που ακόμη και τώρα απαιτεί να κλείσουν οι φωνές αντίστασης και αγώνα στην περιφέρεια. Όπω κατάφεραν και έκαναν στη Ρόδο με τα γωνστά καταστροφικά αποτελέσματα των κλοπών και καταστροφών στους πομπούς των βραχέων. Αλλά αυτοί θα τα πληρώσουν, από την τσέπη τους; Όχι βέβαια, ίσα-ίσα έχουν την “κάλυψη” της νέας κυβέρνησης που δίνει έμφαση στη γραμμή “όχι ρεβανσισμοί”…Η είδηση έρχεται από την ΕΡΑ Ιωαννίνων και (δεν) προκαλεί πια έκπληξη. Γιατί το μείζον πρόβλημα δεν είναι η αναβολή κατάθεσης του σχεδίου νόμου για την επανεκκίνηση της ΕΡΤ. Το πρόβλημα είναι η ασάφεια, η ατολμία, ο στόχος να γίνεις αρεστός και στους “εχθρούς”, η πολιτική να πατάς σε δυο βάρκες…

Απειλές (ξανά…) για διακοπή ρεύματος στο σταθμό της ΕΡΑ Ιωαννίνων 88.2 fm από τη ΔΕΗ, κατόπιν πιέσεων από το μόρφωμα της ΝΕΡΙΤ…
Τα φαντάσματα των ΣαμαροΒενιζέλων είναι εδώ!
Μετά από 20 μήνες αγώνα, συνεχούς & αδιάλειπτης λειτουργίας του σταθμού η ΔΕΗ μετά από πιέσεις που προφανώς δέχεται από τους… άρχοντες της ΝΕΡΙΤ, απειλεί με διακοπή του ρεύματος στον ιστορικό σταθμό μέχρι τη Δευτέρα 9/3.
Οι άνεργοι – εργαζόμενοι της ΕΡΑ & οι Αλληλέγγυοι πολίτες, καλούν το Γιαννιώτικο λαό σε συμπαράσταση & επαγρύπνηση, ώστε να αποτραπεί κάθε προσπάθεια του αμείλικτου παρελθόντος να κλείσει τον σταθμό.
Η Ελεύθερη φωνή της ΕΡΑ Ιωαννίνων να μείνει στον αέρα των fm συνεχώς, μέχρι το οριστικό άνοιγμα της ΕΡΤ και την επίσημη επαναλειτουργία του, κάτω από την ομπρέλα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *