Χαμός από απευθείας αναθέσεις για τον Ομπάμα!

%ce%ba%ce%bf%ce%ba%ce%ba%ce%b9%ce%bd%ce%bf-%cf%87%ce%b1%ce%bc%ce%b9

φωτο: Από Μαξίμου Μ.Μ

obama-athena-metra-asfaleiasΜε αποφάσεις εξπρές για απευθείας αναθέσεις καλύπτει η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας την επίσκεψη του Μπάρακ Ομπάμα από αύριο Τρίτη στην Αθήνα. Από τις 11 Νοεμβρίου και μετά οι αποφάσεις βγαίνουν με ρυθμούς εξπρές για να καλύψουν όλες τις ανάγκες της αμερικάνικης αποστολής. Μέχρι στιγμής μετρήσαμε 11 αποφάσεις της ΓΓΕΕ για κάθε τι μεγάλο και μικρό που θα χρειαστεί. Από τον … καφέ και το ελαφρύ γεύμα στο Ζάππειο, τα ξύλινα βάθρα για τους δημοσιογράφους στο αεροδρόμιο έως και τα σοβαρά, τις δορυφορικές και ψηφιακές συνδέσεις από το Κέντρο Τύπου.

Μέχρι στιγμής, γιατί θα χρειαστούν και πολλά ακόμη στη συνέχεια, όπως το κόστος των τηλεφωνημάτων που θα γίνουν, η ΓΓΕΕ άνοιξε το πουγγί της για να καλύψει το κόστος σε:

Μίσθωση λεωφορείων για τη μεταφορά των εκπροσώπων των ελληνικών, διεθνών και αμερικανικών ΜΜΕ (δημοσιογράφων και φωτογράφων) στα διάφορα σημεία ενδιαφέροντος, κατά τη διάρκεια λειτουργίας του Κέντρου Τύπου, με κόστος έως και 4.160 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

Παροχή υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης των τηλεπικοινωνιακών συνδέσεων στο Κέντρο Τύπου του Ζαππείου Μεγάρου από την «ΟΤΕ–COSMOTE Α.Ε.» με κόστος ως 1.500 ευρώ. Την κατασκευή δυο (2) βάθρων διαστάσεων 1m X 2m, τα οποία θα τοποθετηθούν στην οδό Ηρώδου Αττικού απέναντι από το Προεδρικό Μέγαρο, για την εξυπηρέτηση των δημοσιογράφων οι οποίοι θα καλύψουν την τελετή υποδοχής του Προέδρου Obama, με κόστος 150 ευρώ.

Την παροχή υπηρεσιών ενίσχυσης της υποδομής για τη διανομή του τηλεοπτικού σήματος δορυφορικών και αναλογικών καναλιών από την εταιρεία «ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Α. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Α.Ε» έως  420 ευρώ. Τη μίσθωση, προσωρινή εγκατάσταση και λειτουργία μηχανογραφικού εξοπλισμού και κατασκευή δικτύων στο Κέντρο Τύπου στην εταιρεία «SIMPLEX ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΕΠΕ»με κόστος έως και 8.025 ευρώ, χωρίς Φ.Π.Α.

Την ενοικίαση και προσωρινή εγκατάσταση οπτικοακουστικού υλικού, ήτοι 3 τηλεοράσεων plasma 42 ιντσών, 3 τηλεοράσεων plasma 50 ιντσών, μεταφραστικό εξοπλισμό στην εταιρεία «ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Α. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Α.Ε», με κόστος έως 3.000 ευρώ.

Τις υπηρεσίες εγκατάστασης, παραμετροποίησης του εξοπλισμού, μεταφοράς και εγκατάστασης AP και τεχνικής υποστήριξης του εξοπλισμού, στα δύο (2) μισθωμένα ψηφιακά κυκλώματα που θα εγκατασταθούν στο Κέντρο Τύπου στην «ΟΤΕ-COSMOTE Α.Ε», με κόστος ως και 3.218 ευρώ.

Την ενοικίαση 32 τραπεζιών με μπλέ τσόχα, άλλα 35 τραπέζια κι άλλα 2 μικρότερων διασάτσεων καθώς και 200 καρέκλες για το Κέντρο Τύπου στην εταιρεία ΧΙΟΝΑΣ Ο.Ε με κόστος έως  2.800 ευρώ.

Την προσωρινή εγκατάσταση και λειτουργία τηλεπικοινωνιακών συνδέσεων για τις ανάγκες του Κέντρου Τύπου «ΟΤΕ–COSMOTE Α.Ε., με κόστος έως 1.238, 21 ευρώ. Σε αυτό το κόστος δεν συμπεριλαμβάνεται το κόστος των τηλεφωνημάτων που θα πραγματοποιηθούν κατά την διάρκεια λειτουργίας του Κέντρου Τύπου

Τις υπηρεσίες πρόσβασης στο Internet «Dedicated Internet Access (DIA), μέσω της μίσθωσης δύο (2) ψηφιακών κυκλωμά- των τεχνολογίας Metro Ethernet 100 Mbps που θα εγκατασταθούν προσωρινά στο Κέντρο Τύπου στην  «ΟΤΕ-COSMOTE Α.Ε» με κόστος έως 3.720 ευρώ.

Και τέλος η εταιρεία ΝΕΡΑΤΖΗΣ «GOLDEN CATERING SERVICES» αναλαμβάνει την υπηρεσία προσφοράς καφέ και γεύματος για το Κέντρο Τύπου με κόστος έως 4.000 ευρώ.

Ένας πρόχειρος υπολογισμός βγάζει το μέχρι τώρα κόστος της 2ήμερης επίσκεψης μόνο για τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης στα 29.073 ευρώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *