Το colpo grosso του Βαγγελη Μαρινάκη

μαρινακηςΑνατροπή της τελευταίας στιγμής στις τηλεοπτικές άδειες πανελλαδικής εμβέλειας. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μέσω της Alter ego ΑΕ κατέθεσε σήμερα αίτηση στο  ΕΣΡ για μια από τις δυο “ορφανές” τηλεοπτικές άδειες πανελλαδικής εμβέλειας. Σύμφωνα με πληροφορίες η εταιρεία κατέθεσε και την εγγυητική επιστολή ύψους 3,5 εκατ. ευρώ.

Κανείς δεν γνωρίζει με ακρίβεια αν ο Βαγγέλης Μαρινάκης που είναι ήδη μέτοχος της Τηλέτυπος του Mega με ποσοστό 22% θέλει να δρομολογηθούν άλλες εξελίξεις για το ίδιο το Mega ή αν η τηλεοπτική άδεια θα αφορά το νέο του κανάλι One Channel που εκπέμπει ήδη δοκιμαστικά στο διαδίκτυο υπό τον Σταμάτη Μαλέλη. Θυμίζουμε ότιτην επόμενη εβδομάδα, στις 30 Οκτωβρίου συζητείται το αίτημα των τραπεζών για υπαγωγή της Τηλέτυπος σε καθεστώς Ειδικής διαχείρισης πρώχευσης.
Ο ιδιοκτήτης του συγκροτήματος του πρώην ΔΟΛ είχε απορρίψει πολλές φορές την επαναλειτουργία του Mega υποστηρίζοντας στους εργαζόμενους πως “εξαναγκάστηκε” να αγοράσει τις μετοχές της τηλεοπτικής εταιρείας.
Και το ερώτημα είναι, προετοιμάζεται να “χτυπήσει” στον πλειστηριασμό που ετοιμάζουν οι τράπεζες την περιουσία του Mega;
Η εξέλιξη σαφώς σχετίζεται και με τις πολιτκές εξελίξεις καθώς ο επιχειρηματίας είναι “στριμωγμένος” με τις υποθέσεις στη δικαιοσύνη ενώ στη γραμμή του συγκροτήματος εφημερίδων του είναι ταυτισμένος με τη Νέα Δημοκρατία.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *