Το αφανές σχέδιο ΣΥΡΙΖΑ για το “Κόκκινο” αποκάλυψε η παραίτηση Νίκου Ξυδάκη

Οι αντιδράσεις που προκλήθηκαν μετά την παραίτηση του διευθυντή του σταθμού ΣΥΡΙΖΑ “Στο Κόκκινο”, δυο ημέρες μετά το τέλος του συνεδρίου του κόμματος έβγαλαν στην επιφάνεια το ανομολόγητο σχέδιο της διοίκησης της Left media. Ο Ν. Ξυδάκης με ένα μήνυμα τεσσάρων γραμμών διέλυσε τις διαρροές που είχαν αρχίσει να προετοιμάζουν την απομάκρυνση του για τον Ιούνιο, ό,τι δήθεν θα κατέβει στις εκλογές ως υποψήφιος. “Μην ακούτε κουταμάρες”, έγραψε στη σελίδα του, αποκαλύπτοντας πως δεν ενημερώθηκε για το σχέδιο που υπάρχει για το σταθμό και “δεν τον αφορά”. Για αυτό και υπέβαλλε την παραίτηση του μη θέλοντας να έχει συμμετοχή σε ότι ακολουθήσει. Η πράξη του έφερε πολλές αντιδράσεις, δεκάδες μηνύματα από τους εργαζόμενους οι οποίοι τον αποχαιρέτησαν ως τον καλύτερο διευθυντή που υπήρξε. Από τα δεκάδες μηνύματα των εργαζομένων καταδείχθηκε η αιτία της επιτυχίας του σταθμού, αυτήν που θέλει περιέργως να “εκσυγχρονίσει” η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Εφερε επίσης πολλές αρνητικές αντιδράσεις για τη διοίκηση της εταιρείας Left media η οποία στην επίσημη ανακοίνωση της (παρακάτω αναρτάται ολόκληρη”, ομολογεί πως η παραίτηση ΄ήταν προγραμματισμένη για τον …Ιούνιο. Αντί να καθησυχάσει τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ η ανακοίνωση προκάλεσε επιπλέον αντιδράσεις.

Γιατί εν δίνονται πάλι απαντήσεις για το σχέδιο της εταιρείας που αφορά στο σταθμό, κι αυτό εκτιμήθηκε ως περιφρόνηση του κόσμου του κόμματος που αγωνιά για την τύχη του.

Η Left media ανακοίνωσε πως διευθυντής αναλαμβάνει ο Λευτέρης Αρβανίτης από την “Αυγή” και τη διεύθυνση ειδήσεων αναλαμβάνει ο Γιάννης Σμυρλάκης.

Το μήνυμα του Νίκου Ξυδάκη: “Φεύγω γιατί το ραδιόφωνο μπαίνει σε ένα άλλο κύκλο για τον οποίο δεν ερωτήθηκα και δεν με αφορά. Και μην ακούτε τις κουταμάρες ότι φεύγω για να κατέβω βουλευτής. Οι άνθρωποι δεν παρατούν έτσι την κοινότητα τους”.
Και η ανακοίνωση της Left media AE μετά την αποχώρηση του: Ένας κύκλος δύο ετών κλείνει για το ραδιόφωνο «Στο Κόκκινο» με την αποχώρηση του Νίκου Ξυδάκη από τη διεύθυνση του σταθμού. Τον ευχαριστούμε για τη συμβολή του στην ενδυνάμωση του ραδιοφώνου.
Η απόφασή του ωστόσο να σταματήσει την καθημερινή εκπομπή του, όχι μόνο δεν ζητήθηκε ποτέ από το Διοικητικό Συμβούλιο, αλλά αντίθετα του είχε ζητηθεί να την συνεχίσει κανονικά, κάτι το οποίο ίσχυε μέχρι και σήμερα. Τέλος, αναφορικά με την ανησυχία πολλών ακροατών και συντρόφων, ξεκαθαρίζουμε πως μοναδική μέριμνα του ΔΣ και του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ως βασικού μετόχου, είναι η περαιτέρω ανάπτυξη του «Στο Κόκκινο», κορμός του οποίου παραμένουν οι εργαζόμενοί του, καθώς και η ενδυνάμωση της φωνής της Αριστεράς στα FM.
Το ΔΣ της LEFT MEDIA ΑΕ”

Αθήνα, 19/4/22

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *