Π.Χριστοδουλίδου: Περιμένουν ως ζήτουλες τον Πετρόπουλο για τον ΕΔΟΕΑΠ

edoeapΤο μεγάλο πρόβλημα του κλάδου των εργαζομένων στα ΜΜΕ, που φυσικά δεν αφορά μόνο τον ΕΔΟΕΑΠ, αλλά και το ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, βρίσκεται στον “αέρα”, με ευθύνη κυρίως δημοσιογράφων και διοικητικών υπαλλήλων του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι πάνε- κι έρχονται, πολλούς μήνες, τώρα, με οργανωμένο σχέδιο για τα Ταμεία μας, το”θάψιμο¨- σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες- υποθέσεων “κλεμμένου” αγγελιοσήμου και τις “καρέκλες”, που επιδιώκουν να μοιραστούν και με συνεργάτες τους, δεξιούς.
Τελικός στόχος: Επαγγελματικό Ταμείο και συνεργασία με Ασφαλιστικούς Ομίλους.
Η πλάκα είναι, πως ορισμένοι από αυτούς, νομίζουν ότι δεν γνωρίζουμε, δεν καταλαβαίνουμε και θα τους επιτρέψουμε έτσι απλά να διαλύσουν τα Ταμεία μας και τις ζωές χιλιάδων συναδέλφων μας.

Τώρα, περιμένουν τον κ. Πετρόπουλο να νομοθετήσει το αργότερο , στις αρχές Δεκεμβρίου, για τα 18 εκατ, που θα δώσει το ΕΤΑΠ-ΜΜΕ στον ΕΔΟΕΑΠ.
Και “τρώνε” όλες οι Ενώσεις και η ΕΣΗΕΑ το “παραμύθι” πως θα συνεχιστεί η τριμερής με τους εργοδότες. Αλλά έλεγαν ΚΑΙ άλλα λένε ΤΩΡΑ!
Ο,τι συζητούσαν για τον πόρο, οι ίδιοι , οι συνδικαλιστές μας, το κάνουν, τώρα “γαργάρα” με έναν πολύ “φθηνό” και “ξεφτιλισμένο” σκοπό να φθάσουν, ζητιανεύοντας. στις εκλογές του ΕΔΟΕΑΠ και των Ενώσεων και να γίνουν με την ψήφο του κόσμου, οι ¨νεκροθάφτες” του κλάδου, πολύ σύντομα….
Αν δεν συμβαίνουν όσα γράφω, ας το ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ.
ΤΕΛΟΣ ΧΡΟΝΟΥ!
Θα γυρίσει η γή ΑΝΑΠΟΔΑ.
Να το έχουν υπόψη τους αυτό.
Γιατί υπάρχουν ακόμη κάποιοι , οι οποίοι κάθονται κατάχαμα και ….ξηλώνουν ..πεζοδρόμια!

Υ.Γ Σήμερα, είμαι όσο γίνεται πιο ευγενική. Παρότι γνωρίζω με ποιους έχω να κάνω. Αλλά…αν συνεχίσουν έτσι, θα ακολουθήσει, κάτι, που ούτε να το φανταστούν, δεν μπορούν. Σέβομαι όσους και όσες με εμπιστεύθηκαν και δεν υπολογίζω
παρά μόνο την αληθινή διάσωση των Ταμείων μας, χωρίς “κωλοτούμπες”, ψέματα, θεατράκι και υπόγειες διαδρομές. Οποίος προδώσει αναλαμβάνει και την ευθύνη να το “πληρώσει” πολύ…ακριβά!
Σας ευχαριστώ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *