ΠΟΣΠΕΡΤ: 24ωρη απεργία αύριο με αγώνα μέχρι την ανατροπή

24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ  ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 16/6/2021ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ  ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ  

Επειδή η  νεοφιλελεύθερη βαρβαρότητα  χωρίς προσχήματα  προχωρά  στην κατά μέτωπο σύγκρουση με την κοινωνία , δηλαδή  τους ταξικούς της εχθρούς. 

Επειδή η κυβέρνηση , με  όπλο αυτή τη φορά  το  νομοσχέδιο  Μητσοτάκη – ΣΕΒ, θα αποπειραθεί να δώσει τη χαριστική βολή στα εργατικά  και συνταγματικά  δικαιώματά μας, γι αυτό και εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα μας  με 24ωρη απεργία την  Τετάρτη 16/6/2021  ( 6 π.μ Τετάρτης 16/6 έως 6 π.μ Πέμπτης17/6) και μαζική συμμετοχή  στα συλλαλητήρια  σε όλη την Ελλάδα  (Για την Αθήνα: συγκέντρωση στις 11:00  στην πλ. Κλαυθμώνος και συλλαλητήριο στις 17:00 στο Σύνταγμα).

 Συνεχίζουμε τον αγώνα γιατί αυτοί που τον Ιούνιο  του 2013  έριξαν μαύρο στην ΕΡΤ και τη Δημοκρατία, σήμερα  θέλουν να επιβάλλουν το μαύρο στα εργατικά μας δικαιώματα που έχουμε κατακτήσει με αίμα και ιδρώτα, θέλουν να  ρίξουν  μαύρο στην ελπίδα και στα όνειρα των παιδιών μας , θέλουν να  μας ρίξουν  και θεσμικά στο μαύρο σκοτάδι της  απελπισίας  και στην παραδοχή  ότι αυτή τελικά  είναι η μοίρα  μας , αυτή είναι η μοναδική επιλογή  όσων  γεννήθηκαν στην λάθος μεριά  της  «ζυγαριάς».

Απεργούμε και διαδηλώνουμε για  να μην ψηφιστεί το νομοσχέδιο – οδοστρωτήρας που θα κατοχυρώνει και «θεσμικά», την κατάργηση του οκταώρου και της αμειβόμενης υπερωρίας, την απελευθέρωση των απολύσεων, την κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων και την αντικατάστασή τους από ατομικές συμβάσεις στα μέτρα των συμφερόντων μόνο του εργοδότη, την χειραγώγηση του συνδικαλιστικού κινήματος ,το ηλεκτρονικό φακέλωμα και τις διώξεις των εργαζομένων που υπερασπίζονται οργανωμένα τα δικαιώματά τους και τη μετατροπή των σωματείων μας, σε εργοδοτικά συνδικαλιστικά υβρίδια καθοδηγούμενα από νοθευμένα «εκλεγμένους» συνδικαλιστές- εντολοδόχους.

Απεργούμε και διαδηλώνουμε απαιτώντας  ΣΣΕ και προσλήψεις  τακτικού προσωπικού στην ΕΡΤ.

Απεργούμε και διαδηλώνουμε μια ΕΡΤ ανοιχτή στην κοινωνία, κόντρα σε αυτούς που την βλέπουν σαν  λάφυρο εξουσίας, σαν  ένα κυβερνητικό παραμάγαζο – φροντιστήριο λογοκρισίας και προπαγάνδας, ουρά της digea και των  εργολάβων, λιβάδι  των  ιερών αγελάδων του Μαξίμου και των λύκων της διαπλοκής.

Δεν  πρόκειται να σταματήσουμε  όσους Χατζηδάκηδες κι αν βάλουν να νομοθετούν υπερ των λίγων, όσους καναλάρχες και να ταϊσουν για το νανούρισμα των πολλών, όσους συνδικαλιστές και να εξαγοράσουν για παίξουν το ρόλο του πεμπτοφαλαγγίτη.

Στο τέλος θα νικήσουμε γιατί είμαστε πολλοί, γιατί έχουμε το δίκιο με το μέρος μας, γιατί μάθαμε να βαδίζουμε στο φώς παρέα με την αλήθεια, την ελευθερία  και τη δημοκρατία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *