ΠΟΣΠΕΡΤ και ΕΡΤ αποχαιρετούν τη Ζέτα Καραγιάννη

Η ΠΟΣΠΕΡΤ αποχαιρετά τη Ζέτα Καραγιάννη

Φτωχότερη η οικογένεια της ΕΡΤ από σήμερα 13 Οκτωβρίου 2021. Η πληροφορία για την απώλεια της εκλεκτής συναδέλφου Ζέτας Καραγιάννη μας γεμίζει θλίψη και νοσταλγία. Η Ζέτα Καραγιάννη,  τίμησε με τον ιδιαίτερο τρόπο της την ελληνική δημοσιογραφία και τον πολιτισμό, μέσα από τα ΜΜΕ στα οποία εργάστηκε και ειδικά την ΕΡΤ, όπου από το 2002 συντέλεσε στην αναβάθμιση της ποιότητας της δημόσιας ελληνικής ραδιοφωνίας.

Την διετία 2013-2015 η Ζέτα Καραγιάννη δεν αποστάτησε της αποστολής και της κοινωνικής ευθύνης του λειτουργήματός της, παλεύοντας από το μετερίζι της ΕRTOPEN ενάντια στο  κλείσιμο της ΕΡΤ, στηρίζοντας έμπρακτα τον αγώνα της υπέρ της Δημοκρατίας και της επαναλειτουργίας της Εταιρείας. Η ΠΟΣΠΕΡΤ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της. Καλό ταξίδι Ζέτα.

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ

Η ΕΡΤ αποχαιρετά με θλίψη τη δημοσιογράφο Ζέτα Καραγιάννη, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 51 ετών, ύστερα από μάχη που έδινε με τον καρκίνο, τα τελευταία χρόνια.

Από το 2002, προσέφερε, με συνέπεια και επαγγελματισμό, τις υπηρεσίες της στην ΕΡΤ, στον διεθνή ραδιοφωνικό σταθμό «Η Φωνή της Ελλάδας» (ΕΡΑ5), ως παραγωγός εκπομπών, όπου και παρέμεινε ώς το τέλος. Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής πορείας της, εργάστηκε σε εφημερίδες, περιοδικά, καθώς και σε τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Η διοίκηση της ΕΡΤ εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά της στην οικογένεια και στους οικείους της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *